Dimecres 10 de maig: reunions, poliesportiu municipal, Consell Comarcal i canvi de llibre

Dimecres al matí de reunions amb persones que demanen hora per consultes, queixes, comentaris, .. molt enriquidor escoltar!

BarPoliAvui ha sortit publicat al BOP la licitació de la contractació del servei de redacció del projecte de rehabilitació del Poliesportiu Municipal, aprovat per Junta Govern el 20 d’abril a proposta de la Regidoria d’Esports.
El preu de licitació és de 80.459,51€ (sense IVA). Poden presentar propostes des del dia 11 al 31 de maig.
És per la redacció del projecte i direcció d’obres de rehabilitació de la zona esportiva municipal segons la idea guanyadora del concurs d’idees que es va realitzar el 2016. S’aporta una millora a la idea que és cobrir un terrat de la primera planta (sobre l’actual bar) per ubicar-hi despatxos, sales i serveis per les entitats del municipi.
Aquestes instal·lacions es van construir a començaments dels anys 70 i no estava actualitzat a normativa quan l’Ajuntament el va adquirir per permuta el 2011.
La Mesa de contractació serà qui valori les propostes de projectes presentades, segons els criteris de valoració establerts al plec de clàusules, que serà durant el mes de juny.

A la tarda cap al Consell Comarcal a la Junta de Govern, i al vespre canvi de llibre.

NouLlibreM’he acabat “Vells amics” de la Sílvia Soler que està molt bé. Fa el repàs de la vida d’unaLlibre colla d’estudiants de belles arts que es coneixen a la facultat i va explicant la vida fins a l’edat adulta.
Ara començaré el llibre “Com som? Un mètode per conèixer a fons la gent que ens envolta”. Segur que serà molt interessant!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari