Diumenge 7 de maig: dia de la mare i gran torneig de Joventut Bisbalenca

Diumenge 7 de maig, dia de la mare, un dia molt assolellat!

JB4Matí intens al camp de futbol municipal amb Joventut Bisbalenca. Tant la junta de l’entitat com els entrenadors han organitzat un torneig solidari diumenge passat i avui, per “regalar-lo” a tots els jugadors i jugadores.JB5
Avui hi havia tres categories dels equips de l’escola del Barça, la Floresta, el Nàstic i Gurb, a part dels anfitrions de la Bisbal.
Quan he arribat al camp a un quart d’onze, ja estaven jugant i a quarts de tres acabaven l’últim partit.
JB3A part dels diferents partits, s’ha fet el sorteig de la gran cistella solidàriaCistellaSolidària amb més de 60 obsequis. Fa mesos que es van venent números d’aquesta cistella, on una part de la recaptació va a “Smiles for children“. El Caste ha recollit el xec de més de 700€, diners amb finalitat benèfica que ajudaran a molts nens i nenes del Nepal i dels camps de refugiats.

La junta de Joventut Bisbalenca ha convidat a tot l’equip de govern, al Josep Maldonado i al Sr. Zubiria.
JB1En Josep Maldonado no necessita presentació a casa nostra! Una gran persona molt vinculada a l’esport i la solidaritat. El Sr. Zubiria és el “torito” jugador del Barça, un dels que van aconseguir la Recopa del 79. JB2
Tots dos junt amb el president Israel Gabriel i membres de l’equip de govern, hem entregat les medalles a tots els participants.

Ha estat una gran jornada i, el més important de tot, la il·lusió i ganes de jugar de tots els jugadors i la gran solidaritat demostrada. seguiu així!!

FlorsQuan he arribat a casa m’he trobat un gran regal del dia de la mare: aquest preciós ram de flors que han recollit els homes de la casa a la caminada organitzada per l’Associació de Dones la Roca Foradada. Una passejada amb les explicacions del Joan Rovira sobre plantes i flors.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari