Dissabte 6 de maig: matí a la Miralba i tarda a Llorenç

Aquest dissabte ha fet molt de vent, un dels dies forts comparat amb l’hivern que hem tingut.

Miralba2De 10 a 1 del migdia, començàvem la campanya del punt informatiu de recollida selectiva, organitzat per la Regidoria de Medi ambient i que durant els dissabtes de maigMiralba1 estarà present a la Miralba, Esplai, Can Gordei i Priorat.
Avui comencem a la Miralba on, tot i les fortes ràfegues de vent que fan que les capses amb el material tinguin una pedra a sobre perquè no volin, han vingut una vintena de veïns. La parada està situada davant d’on anirà el local social.
L’educadora ambiental de l’empresa Limònium, contractada per aquest servei, és qui assessoria i recull els suggeriments i queixes dels veïns, així com informar-los de com reciclar, com utilitzar el punt verd i entregar-los un petit obsequi.

LlorençConsellerA la tarda m’han convidat a la Presentació del Centenari de la Cumprativa 1918-2018 de Llorenç, presidida pel Conseller d’Interior Jordi Jané, per l’alcalde de Llorenç Jordi Marlès i pel president de l’entitat Joan Casals. També hi hem assistit alcaldes de la comarca, la Presidenta del Consell Comarcal Eva Ma Serramià, el president de la Federació d’Ateneus de Catalunya i el Director General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Cultural de la Generalitat Lluís Puig.
És una presentació emotiva on han fet una breu història dels cent anys de la Cumprativa i un resum dels actes previstos durantLlorençMúsics aquest any i mig de celebració.
Després els quatre músics Helena Cullaré, Francesc Minguella, Gerard Romero i Daniel Vidal, ens han ofert un concert de música clàssica amb peces de Weber i Mozart entre d’altres.
Moltes felicitats a l’entitat!!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari