Dijous 4 de maig: Junta de Govern, obertura pliques bar Festa Major i executiva Penedès de PDeCAT

Matí de Junta de Govern Local a l’Ajuntament.

Una junta amb 22 punts a l’ordre del dia, d’on destaco la subvenció de xec nadó.Hem aprovat:
– l’acta de la Junta de Govern anterior
– 4 comunicacions d’obres menors
– 1 ocupació de la via pública per tall de carrer
– 8 liquidacions de plusvàlues
– vàries altes i baixes de serveis municipals
– rectificació d’un rebut d’escombraries
– denegar una renúncia de nínxol per no complir els requisits
– aprovació de factures
– pagament de factures
xec nadó: el 16 de febrer vam aprovar la convocatòria de subvencions de xec nadó, pels infants nascuts a la Bisbal durant el 2016. És el mateix funcionament que l’any passat, on entregarem 10 vals de 10€ cadascú per utilitzar als comerços bisbalencs adherits a la campanya Xec Nadó. És una bona manera d’ajudar a les famílies i als comerços locals.
Enguany tenim 18 famílies beneficiàries i el dilluns 22 de maig a les 19:00h els hi entregarem els Xecs Nadó a l’auditori del CMC.

Bisbal1Just acabada la Junta de Govern Local, hem celebrat la primera obertura de pliques pel bar de la Festa Major. Tenim quatre sol·licituds de les quals només tres són vàlides perquè una s’ha presentat fora de termini.
La mesa de contractació està formada pel Feliu, la Maguy i la Judith com a vocals, el secretari com a secretari i jo com a presidenta, i hem obert el sobre A de la documentació administrativa i el sobre C de preus i millores que ofereixen perquè ho valorem. El proper dia que quedem obrirem el sobre C de la oferta econòmica i cada membre de la mesa hem de portar la valoració feta seguint els criteris que marca el plec de clàusules.

PdecatPenedèsA quarts de vuit del vespre, vaig a Vilafranca per la reunió mensual d’executiva Penedès del Partit Demòcrata. Ens reunim una vegada al mes i sempre hi ha molts punts i interessants. A la foto sortim quasi tota l’executiva, no hi som tots, però els de la foto som el Josep de Piera, jo, el Ramon de Torrelavit, el Jaume de Cunit, el Frederic del Vendrell, el Sergi de Torrelles de Foix, la Maria d’Igualada i l’Anna de Sant Sadurní. No han pogut venir la Marijó de Vilanova ni l’Anna d’Igualada.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari