Diumenge 30 d’abril: matí al Tibidabo i tarda a la primera sessió del Cicle Gaudí

Avui hem estat al Tibidabo, quan hem arribat hi havia una boira que no es veia res i que et calava la humitat ben endins.

Tibidabo1Hi havia molta gent però, amb el temps que feia, no hem trobat cues. Després s’ha obert el cel iTibidabo3 s’hi estava més bé.
És molt bonic el Tibidabo i avui hem vist les marionetes que no havíem vist mai i que estan molt i molt bé, i la pel·lícula en 4D de “Happy family”.
Menys a l’avió que l’estan reparant i al castell misteriós que l’estan arreglant, hem pogut pujar i visitar tot el que volíem!

Hem marxat a quarts de 5 del Tibidabo per ser a les 6 de la tarda a la Bisbal. Havia quedat amb l’Associació de Dones la CicleGaudiDonesRoca Foradada per les entrades de la primera sessió del Cicle Gaudí.CineGaudiAbril
Avui començàvem el cicle de cinema en català a la Bisbal i l’Associació de Dones era l’encarregada de vendre les entrades.
Per ser la primera sessió i la que oferia la pel·lícula, en aquest cas documental, menys publicitat ha estat tot un èxit de públic amb 35 persones.CicleGaudi2
CicleGaudi1No m’he pogut quedar a veure’l però les persones que hi han anat m’han dit que és molt interessant i que ha valgut la pena.
Ara tenim la propera sessió el diumenge 28 de maig amb la pel·lícula “Un monstre ve a veure’m”.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari