Dissabte 29 d’abril: tarda de contacontes i de retalls de diari

Dissabte tranquil, que convé!

Contacontes SoniaA la tarda contacontes, amb una nova voluntària: la Sònia. Ha explicar un conte moltContacontesTresa bonic de la cucurota.
Després la Tresa ha explicat un conte de la pau i la Felissa el conte de l’aneguet lleig.
Moltes gràcies a totes per regalar-nos el vostre temps explicant contes!ContacontesFelissa

Abril2015Després m’he dedicat a enganxar retalls de diaris que parlin de la Bisbal, ho faig des que vaig entrar a l’Ajuntament el 2003!
Sempre vaig atrassada, avui mateix estic enganxant retalls de l’estiu del 2016.
Mirant aquests àlbums de retalls, m’he aturat al d’abril de 2015 que només fa dos anys però sembla que n’hagin passat més. És la notícia on la fiscalia i el jutjat penal admeten a tràmit la querella presentada pel grup de CiU el 2012 contra l’alcalde Puigibet.
Realment la justícia no funciona, perquè és una denúncia presentada el 2012 per incompliment de la llei, al no entregar durant 5 anys les actes de Junta de Govern Local i avui encara no està resolt. El gener de 2016 des del jutjat es van desestimar les al·legacions que van presentar i estem  pendents de judici per possible prevaricació de l’ex-alcalde Puigibet des de llavors.
El mes d’abril de 2015 va sortir aquesta notícia i tot i així va guanyar les eleccions per nombre de vots. Encara que aquest cas no sembli important, és possible prevaricació que és un tipus de corrupció. Després ens queixem i critiquem els partits i el país i el que va passar a la Bisbal és el mateix a petita escala, però no per així menys important!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari