Dijous 27 d’abril: comissió de seguiment amb Aqualia i primera enotrobada a Torrelavit

Aquest dijous plujós, dia de la Mare de Déu de Montserrat, l’he començat amb la comissió de seguiment del servei d’abastament d’aigua.

És una comissió que fem mensual amb un representant de l’empresa Aqualia, membres de l’equip de govern i tècnics municipals. Hem tractat temes de molt interès com la xarxa d’aigua, manteniment, inversions,…

Enotrobada1A la tarda he participat a la primera enotrobada Penedès, organitzada pel Consorci d’Enoturisme Penedès d’on en formem part fa pocs mesos.Enotrobada3
Són vàries trobades durant l’any en diferents indrets del Penedès, on establiments d’enoturisme adherits al Consorci ens expliquen la seva oferta i ens ho ensenyen.
Els visitants som regidors/res de turisme, alcaldes/esses i consellers/res comarcals d’administracions associades o adherides al Consorci.
Avui hem visitat l’Heretat Segura Viudas a Torrelavit. A part del cava, tenen una oferta d’enoturisme espectacular des de la visita a les vinyes i al celler, a excursions familiars pel riu Bitlles a observar ocells, …
És molt bona idea que els representants de l’administració pública coneguem de primera mà el que tenim al territori per Enotrobada5donar-li més valor.
Primer ens ha donat la benvinguda l’alcalde de Torrelavit Ramon Riera i després el Sergi Vallés, president del Consorci, ens ha explicat el funcionament d’aquestes enotrobades.
A continuació, des d’Heretat Segura Viudas ens han explicat la història de la finca (de més de 100 hectàrees!), hem visitat el celler i acabat amb un brindis de cava, com no podia ser d’una altra manera!
Ens han comentat que havien previst una petita excursió per les vinyes però que, per la pluja, estava massa enfangat per poder-hi passejar. Una experiència enriquidora!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari