Dimarts 25 d’abril: inici de la setmana cultural a l’escola Ull de Vent i del curs de coaching

Avui és dimarts però primer dia laborable de la setmana a la Bisbal.

Sardanes1Comença la setmana cultural a l’escola Ull de Vent, dedicada enguany a la PedraSardanes2 Seca. A les 3 del migdia era obert a tothom per veure l’exhibició de sardanes i el Ball de Gitanes de la Bisbal, acabant amb un pica-pica.
És el primer any que es fan sardanes a l’escola i els alumnes de 4rt, durant una part de les hores d’educació física i música aprenen a ballar sardanes.
ÉS una proposta des del grup de Sardanes de la Lira a la regidoria de cultura que es va traslladar a l’escola per si els interessava, assumint el cost l’Ajuntament. Els va agradar la proposta i avui han fet l’exhibició.
Primer han ballat una versió en sardana de la cançó del Súper 3 “Uh Oh! no tinc por!” i després una ballada conjunta amb qui volgués participar-hi.
Gitanes2Després de l’actuació dels sardanistes, han actuat per primera vegada en públic el Ball de Gitanes de La Bisbal!
Es van animar vàries noies amb les seves filles i ja fa uns mesos que assagen. Són molt animades i amb molts empenta, ja van vendre els tortells pels 3 Tombs i ara també s’han ofert per les entrades del Cicle Gaudí de cinema. Seguiu així!!

CoachingA les 8 del vespre he anat a donar la benvinguda als participants del curs de coaching, ofert des del SOM Bisbal, un curs gratuït pels participants i per l’Ajuntament gràcies a l’empresa que ens fa la formació d’ortografia catalana.  Segur que en trauran molt de profit.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari