Dilluns 24 d’abril: dia de les Esquadres, fotos dels 3 tombs, tarda de cine i començo llibre nou

Avui dilluns 24 d’abril és festa local, ja que Sant Jordi cau en diumenge.

Mossos3Al migdia assisteixo, amb la resta d’alcaldes i alcaldesses de la comarca, al Dia de lesMossos1 Esquadres 2017 de la Regió Policial Camp de Tarragona, que aquest any se celebra al Vendrell.Mossos2
Un acte amb reconeixements i mèrits a civils, mossos i altres cossos de seguretat per la seva tasca. Al començament de la cerimònia han interpretat el cant dels ocells, amb una violoncel·lista i un tenor mosso d’esquadra que al final ha cantat el Cant dels Segadors.

CineA la tarda hem anat al cine, a veure una pel·lícula que han triat l’Aniol i el Magí: “Bebé, jefazo”. És distreta, i ja està.
A la sala del cine érem nosaltres i una altra família bisbalenca, com que era aviat només hi érem els que avui teníem festa a la feina i l’escola!

3TombsAprofito per agrair a la Vanessa i el Sergi, de Syd&Hell les fotografies que van fer pels 3 Tombs. La setmana passada em van entregar un CD amb totes les fotos que van fer i ara aprofito per agrair la feina. Són fotografies molt bones, es nota que són professionals.
Ens les han lliurat com aportació a la festa dels 3 tombs de la Bisbal.

NouLlibreAl vespre començo un llibre nou, una de les adquisicions de Sant Jordi, “Els vells amics” de Sílvia Soler . Vaig descobrir la Sílvia Soler al programa el “Sopar” de Roger de Gràcia, no n’he llegit cap llibre, però al programa em va donar la sensació que era una persona autèntica i vaig pensar que segur que m’agradarien els seus llibres. Ja us ho diré!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari