Divendres Sant, 14 d’abril: 44è aniversari, el cant de pregària Stabat Mater i processó del silenci

Avui és el meu aniversari, 44 anys!

M’agrada fer anys (només un de més cada any!!) i poder compartir el dia amb la família i els amics. Avui celebro els anys que fa gaudeixo de la vida i que lluito per aconseguir els meus somnis. És un dia també que dono gràcies per haver nascut a la família que he nascut i per tots els amics i coneguts que m’he anat trobant, ser la mare de l’Aniol i el Magí i compartir la vida amb el Rafel. De regal, entrades per anar al Liceu el mes de maig. Només he estat una vegada al Liceu amb els nens però no hi he vist mai una òpera. Quina il·lusió!
Què més es pot demanar? només es pot demanar menjar un rotllo del forn de les Escales!!!

Hem anat a buscar els primers rotllos per encetar-ne un per postres. És boníssim!!!

StabatMaterA la tarda, cap a l’església a sentor en cant de la pregària per a solistes cor i orgue “Stabat Mater” de G.B.Pergolesi, a càrrec del Cor d’infants i la Coral Polifònica del Vendrell, amb en Joan Toldrà al davant.

 

 

Processó2A les 10 de la nit participem a la processó del silenci del Divendres Sant pels carrers de la Bisbal. UnaProcessó3 processó amb molta participació, amb els cants de la Coral, els portants del Sant Crist i les portants de la Mare de Déu dels Dolors. Processó senzilla però molt esperada per molts bisbalencs i bisbalenques, ja que forma part de la tradició.

Processó1

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari