Dijous Sant, 13 d’abril: Ajuntament, cine, missa de dijous Sant i sopar amb la colla

Dijous al matí d’aclarir i preparar propostes per la Junta de Govern de dijous que ve, ja que divendres i dilluns és festa i l’hem de convocar dimarts.

Abans d’anar a dinar passo pel CMC on la Judith, la Leo, el Kta, l’Arantzazu i el Jordi estan empaquetant llibres descatalogats per donar a Caritas dimarts que ve. Els hi donem llibres descatalogats que distribuiran per Caritas de tota la diòcesi de Tarragona perquè els usuaris de Caritas puguin gaudir de la lectura aquest Sant Jordi.
No els hi donem tots, ja que des del Banc d’aliments de l’Ajuntament de la Bisbal també en té per donar, l’escola i l’institut també n’han agafat per les seves biblioteques, ens quedem un fons a la biblioteca municipal i un racó per donar el dissabte 22 d’abril.

LaBella i la bèstiaDesprés de dinar anem tota la família al cine a veure “La Bella i la Bèstia”. És igual que la de dibuixos de Walt Disney. Hem gaudit molt amb la música, interpretació i l’escenografia.

Al vespre a la missa de Dijous Sant de l’últim sopar. Aquests són dies de tradicions per tothom i de fe cristiana pels cristians.DijousSant
Per sort no és “obligatori” celebrar la Setmana Santa cristiana de misses, viacrucis, processons, recolliment i pregàries, tot i que ara hi ha qui falta al respecte, critica i menysprea aquests actes i els que les compartim però això ja ve de si s’és curt de mires i de faltar al respecte en general. Acaben fent el mateix que critiquen.

CollaA la nit anem a sopar la “secció femenina” de la colla. Costa trobar un dia que ens vagi bé i tampoc hi som totes però quedem igualment perquè sinó no ens en sortirem.
Sopem i passem una bona estona xerrant i rient.

Dilluns de Pasqua ens tornem a trobar a l’Aplec de Santa Cristina!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari