Dimarts 11 d’abril: matí a Tarragona per l’Ajuntament i tarda a Reus amb la família

 Avui dimarts 11 d’abril a les 9 del matí era a Tarragona, a la sala Pau Casals de la Delegació del Govern, per la presentació de les subvencions pel comerç per aquest 2017.

ComerçHan parlat vàries persones del departament d’empresa i coneixement, concretament del comerç amb la seva directora la Sra. Muntsa Vilalta.
Aquestes subvencions van adreçades a associacions de comerciants per les activitats que fan durant l’any per potenciar el comerç local, el comerç de proximitat. A part de les subvencions, hi ha moltes eines per ajudar als comerços a seguir endavant i encarar el futur, com és l’autodiagnosi TIC, on pots autoavaluar la teva presència a internet i l’ús a les xarxes socials com a comerç. També hi ha elaborat el cens de comerços de Catalunya.
Reunió interessant i profitosa! Ara toca traspassar aquesta informació als comerços bisbalencs.

Sortint de la reunió he anat a Hisenda a recollir un certificat per l’Ajuntament. Fa un temps que ho signem tot digitalment i a més t’ho exigeix la normativa. El certificat que he anat a buscar, després d’hora i mitja d’espera, és per poder signar com Ajuntament determinats documents, doncs ha costat que acceptessin un document signat digitalment pel secretari i per mi perquè no hi havia les firmes a mà. Què hi farem!! He passat molta estona però almenys he sortit amb el certificat digital.
Només arribar a la Bisbal he anat a l’Ajuntament que sempre hi ha feina!

A la tarda hem anat tota la família a Reus. És una ciutat molt maca i comercial i, amb el bon temps que ha fet, l’hem gaudit d’allò més!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari