Dijous 6 d’abril: Junta de Govern, la pèrdua d’una gran persona i topar-te amb persones tòxiques

Avui a les 11 del matí hem celebrat Junta de Govern Local, d’on destaco dos punts:

– La Convocatòria d’una plaça d’enginyer tècnic industrial funcionari interí a temps parcial (25 hores a la setmana), amb un procés de selecció per sistema de concurs oposició.
Ara aprovem la convocatòria i l’hem de publicar al BOP Tarragona i, una vegada surti publicat, començarà el termini per inscriure’s al procés de selecció.
Quan vam prendre possessió com equip de govern, no hi havia enginyer contractat per l’Ajuntament. Suposo que quan feia falta contractaven els serveis d’alguna enginyeria.
La normativa actual, que ja es regia en la legislatura anterior, diu que un enginyer signa informes vinculants i que per això ha de ser funcionari o interí. La normativa actual no permet crear places de funcionaris i, per tant, és una contradicció! però si que permet cobrir la plaça com interinatge.
Aviat farà un any que vam aprovar un contracte menor amb un enginyer per saber exactament quantes hores necessitem. És per això que ara ja aprovem la convocatòria.

DibuixConveni del cicle Gaudí de cinema català
És un conveni de col·laboració pel projecte de circuit estable del Cinema Català “Cicle Gaudí” de l’Acadèmia del Cinema Català.
L’objectiu és potenciar i assolir que el cinema català arribi al públic de proximitat. L’Acadèmia crea, amb el suport de Diputacions, Generalitat de Catalunya i SGAE, una proposta de circuit estable de cinema català.
Tindrem una pel·lícula mensual cada últim diumenge de mes durant els mesos d’abril a novembre menys juliol i agost. Es farà a l’Auditori Salbà del CMC a les 7 de la tarda.
El preu serà de 4,5€ i també hi haurà un preu reduït de 3€ per qui porti el carnet de la biblioteca.
A la província de Tarragona, en aquest cicle 2017, hi som 6 municipis: Alcover, Falset, Hospitalet de l’Infant, Tortosa, Montblanc i La Bisbal del Penedès.
De moment tenim la programació dels tres primers mesos, que és la següent:
30 d’abril: “Espanya en dues trinxeres, la guerra civil en color”, un documental de Francesc Escribano i Lluís Carrizo
28 de maig: “Un monstruo viene a verme”, un drama fantàstic de J.A. Bayona
25 de maig: “Incerta Glòria”, un drama històric d’Agustí Villaronga
Hem decidit que la gestió de vendre entrades la facin les entitats, a canvi de quedar-se la recaptació. Els enviarem cartes i esperem que tinguem una bona resposta!

Tots coneixem i patim persones tòxiques al nostre entorn tot i que, per sort, n’hi ha més de bones i honestes. També hi ha dies que tens més “aguante” que d’altres però avui no, avui ha estat un dia on s’han creuat persones tòxiques, persones envejoses, manipuladores, mentideres, egoistes, … una joia!
Persones que et sorprenen amb una gran capacitat de mentir i inventar i si a més, tenen problemes psicològics o són “dolentes” ja es pot dir que ho tenen tot.
Els càrrecs públics i les persones que treballen de cara al públic tenim molts números de trobar-nos de tant en tant amb aquest tipus de persones que sembla que et “xuclin” l’energia. S’ha de ser fort per fer que no t’afecti i, si és possible, allunyar-te’n!
És molt fàcil de dir i no tant de fer, però no tenim més opció.
Suposo que en el fons són persones que tenen molts problemes i que els costa sortir-se’n i la majoria deuen patir algun trastorn.

Acabo l’escrit d’avui parlant d’un molt bon home que ens ha deixat, és el Josep Rossell que per mi sempre serà el “tiet de Gornal”. Músic de professió i polític de convicció. Hi havia passat moltes setmanes a l’estiu a Gornal i el tiet sempre tranquil, feliç i bondadós.
No compartim les mateixes idees polítiques però sempre ens hem respectat i sempre hem pogut parlar de tot, és d’aquests polítics dels que en queden pocs! Un gran i bon record pel tiet.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari