Dimecres 5 d’abril: ens visitarà el President Mas i reunió del Partit Demòcrata de Federació Penedès

Matí de molta feina a l’Ajuntament amb reunions, correus, … que no explico perquè la majoria de temes i projectes no estan aprovats ni els hem fet públics.

22novMasA primera hora, hem fet públic el que fa un temps que havíem sol·licitat com a Partit Demòcrata de la Bisbal, i és la visita del Molt Honorable President Artur Mas a la Bisbal. No havia vingut mai quan era president. Ara ens assegurem una rebuda com es mereix!
Ve convidat pel grup del Partit Demòcrata de la Bisbal, que hem llogat la sala de dalt del CMC. És un gran honor rebre’l i compartir-hi una estona! Serà un acte obert a tothom.

Aquesta tarda he anat a la reunió mensual de l’executiva de Federació Penedès del Partit Demòcrata, dirigida pel Jaume Casañas. Hem parlat de temes de comunicació, d’ocupació i d’altres projectes. És molt encoratjador compartir aquesta aventura amb alcaldes, regidors/res, associats/ades, … de la vegueria Penedès amb moltes inquietuds, ganes de treballar molt i de fer-ho molt bé!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari