Dimarts 4 d’abril: teatre de l’escola a la Lira, convocatòria de Junta de Govern i comencem les caminades al vespre

Aquest matí he anat, junt amb la Judith i la Leo, a veure els alumnes que fan teatre com a activitat extraescolar de l’AMPA de l’escola Ull de Vent.

Teatre1No hi hem anat com a Ajuntament sinó com a mares, per gaudir de la interpretació de l’obra “El malalt imaginari” de Molière, amb la direcció del bisbalenc el Ramon Rovira.Teatre2
Han actuat al TÀG (Teatre Àngel Guimerà) en el 39è Festival de Teatre Infantil i Juvenil del Baix Penedès, on hi participen escoles de tota la comarca. És una activitat educativa consolidada a la comarca, gestionada per la Comissió de Teatre (formada principalment pel Centre de Recursos Pedagògics). TV Vendrell enregistra les obres i des d’avui a les 5 de la tarda ja les podem gaudir.

Teatre3Avui actuaven tres grups: Àngel Guimerà del Vendrell, el Castell de Calafell i Ull de Vent de la Bisbal. Felicito als actors i actrius bisbalencs: Aniol, Magí, Maia, Marta, Ania i Laia per la gran interpretació i al Ramon per tot l’any d’assaig.
Ara seguiran assajant els divendres perquè a començaments de juny tornaran a representar l’obra com a final de curs de teatre.

Al migdia cap a l’Ajuntament a tancar els temes de la convocatòria de la Junta de Govern de dijous vinent, dia 6 d’abril.
En aquesta junta destaco dos temes que ja comentaré el dijous: convocatòria d’una plaça d’enginyer i el conveni amb Cinema Gaudí. Molt interessant!

CaminarAvui inaugurem les caminades al vespre amb la Judith i l’Esther. Ja és primavera, no fa fred ni vent i sortim a caminar! Entre un i tres dies a la setmana, depèn de les setmanes. Caminem i xerrem, un desestrés total!!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari