Divendres 31 de març: esmorzar amb alcaldesses, Idiada i reunió del Partit Demòcrata

Divendres de la Bisbal a Sant Vicenç dels Horts, tornar a la Bisbal, anar a Idiada i després a Vilafranca. Un dia complert amb temes molt diversos!

alcaldes.euLa plataforma alcaldes.eu m’han convidat a l’esmorzar d’avui a Sant vicenç dels Horts, juntament amb altres alcaldesses, per debatre “Dona i món local, existeix una política municipal en femení?”
Dirigia el col·loqui el periodista Eduard Berraondo i les ponents eren la Maite Aymerich alcaldessa de St Vicenç dels Horts, la Montserrat Candini alcaldessa de Calella, la Lluïsa Moret alcaldessa de St Boi de Llobregat, la Meritxell Budó alcaldessa de la Garriga, l’AScensión Ratia alcaldessa de Pallejà i la Marta Corcoy Doctora en periodisme de la UAB.
A la taula he coincidit amb la Marta Blanch alcaldessa de Puigpelat, que vam coincidir al màster en govern local fa uns anys.
Ha estat bé i hem pogut comentar i exposar punts de vista, opinions i experiències.
Hem passat fred perquè s’ha fet a l’exterior, però la tornada amb cotxe ens ha permès tornar a una temperatura agradable!!

De Sant Vicenç dels Horts a l’Ajuntament amb una visita, signar diversos documents i aclarir temes per la propera setmana.

IdiadaHe dinat d’una revolada per poder ser a 2 quarts de 4 a Idiada on, amb altres alcaldes i alcaldesses de la comarca, ens han presentat les activitats i resultats d’Idiada el 2016.
A Idiada d’aquí ja és espectacular el desplegament de projectes i la pista de proves, però quan veus els vídeos i escoltes l’explicació del desplegament a tot el món, és quan veus realment que és una empresa pionera en seguretat, homologacions i investigació!
Una dada positiva és que més de 400 persones de les que hi treballen són de la comarca i que una petita part és de la Bisbal, que esperem que vagi creixent!

Sortint d’Idiada he passat un moment per casa i he tornat a marxar a buscar la Judith i anar cap a Vilafranca a una reunió informativa del Partit Demòcrata sobre comunicació i formació. És un goig veure com gent jove i gent més experimentada està treballant per fer d’aquest nou partit un partit modern, amb les últimes tecnologies però sense oblidar el tu a tu i les reunions en persona.
Molt interessant tot el que ens han explicat i delerosa de poder fer ús d’aquestes eines!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari