Diumenge 26 de març: esmorzar amb l’Associació de veïns de la Miralba i tarda de concert per la campanya de reparació de l’orgue de La Bisbal

Diumenge al matí l’Associació de veïns de la Miralba, que fa poc més d’un any que està creada, organitza un esmorzar gratuït pels socis i a un preu simbòlic pels no socis.

Miralba1La junta de l’Associació ens conviden als regidors i regidores de l’equip de govern aMiralba5 aquest esmorzar i hi assistim la Judith, el Feliu i jo. La Judith i jo hi anem passejant des del nucli. Els membres de l’associació de veïns fa estona que han fet foc i couen calçots i el tall.
Ho tenen molt ben organitzat, són una junta molt treballadora i amb moltes ganes de fer activitats!
Seiem a la taula i gaudim de calçots, cansalada, salsitxa, xistorra i pa. Tot està boníssim!
Miralba6Després es sorteja un quadre per recaptar fons per les festes de la Miralba, que són a mitjans de juliol.Miralba2
El quadre és del Diego Castellón, que és el president de l’Associació, i que el cedeix per fer el sorteig. El guanyador del quadre és l’Antonio, un veí de la Miralba.
Miralba3El president els adreça unes paraules i em demana que els expliqui com està el projecte del local social.
El primer que faig és agrair i felicitar a la Junta per la feina que fan i animo a tothom qui no sigui soci a fer-se’n, ja que és molt important que una associació sigui forta tant per les activitats que realitzen com per tenir més veus a l’hora de parlar amb l’Ajuntament.
Aprofito per explicar-los el que ja vam fer públic, a través de xarxes socials i premsa, que és el contracte menor aprovat per Junta de Govern per la redacció del projecte del local social a la Miralba.

Divendres passat l’arquitecte ens va enviar un esbós del local, que tenen tots els regidors i regidores de l’equip de govern. Doncs l’esbós (no definitiu) ampliat el porto perquè el vegin i opinin.
No és cap presentació de projecte ni és cap acte oficial de l’equip de govern, primer perquè el projecte no està acabat i segon perquè si fos un acte oficial de l’equip de govern seria un acte organitzat per l’equip de govern amb tot l’equip de govern al complert, i no és el cas. Ho dic per aclarir el que han comentat des del partit soci de govern.
És un projecte que govern, que vol dir de tot l’equip de govern. És el que és i per part nostra és el que sempre hem dit.
Fet aquest aclariment, torno a felicitat a tota la Junta per aquest esmorzar. No és fàcil començar una associació i fer socis i sòcies que vulguin implicar-s’hi i ho estan aconseguint!

Concert1Diumenge a la tarda assisteixo al concert de la Temporada musical a la Bisbal 2017, dinsConcert2 la campanya per la reparació de l’orgue de la Bisbal, organitzat per l’Associació Cors Antistiana.
El concert és a les 7 al CMC a càrrec de “Les Veus d’Alcover”, un concert amb peces molt diverses i conegudes que ens han fet gaudir d’una bona tarda de diumenge.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari