Dissabte 25 de març: PDeCAT al TNC, nova voluntària al contacontes i novetats a la biblioteca

PdecatGrupDissabte al matí marxem cap al Teatre Nacional de Catalunya (TNC), la Judith, el Joan, la Cristina i el Josep Anton d’Albinyana. Anem a l’acte polític del Partit Demòcrata d’inici de la campanya pel Sí al referèndum.

PdecatTotsS’ha celebrat a l’entrada del TNC on ens hem aplegat molts associats i simpatitzants per escoltar en Francesc Homs, la Irene Rigau, la Joana Ortega i el President Mas i després la Marta Pascal i el President Puigdemont.
Un acte important, emotiu i molt clar!

A la tarda fan contacontes amb la Tresa i la Felissa, que són l’ànima d’aquest voluntariat i avui comença l’Anna Vives com a nova voluntària. No hi puc anar perquè acompanyo el Magí a la festa d’aniversari d’un amic al bar del Poliesportiu Municipal, però deu minuts abans del contacontes vaig a la biblioteca per parlar amb les voluntàries i felicitar-les per aquesta tasca.
Després, parlant amb persones que hi han anat, em comenten que hi havia molta gent i que ha estat molt bé, els infants han gaudit molt!
A l’anar a la biblioteca aprofito per veure com ha quedat la redistribució i la veritat és que està molt bé! S’ha canviat de lloc l’espai del telecentre, amb els ordinadors, i s’hi ha posat un espai amb taules i cadires, pantalla i projector per cursos o formacions de petit format que s’hi puguin fer durant els matins. També he llegit alguns dels títols nous a la biblioteca!!

A la festa de l’amic del Magí molt bé! Mirem una estona el partit dels juvenils de Joventut Bisbalenca i després anem al bar a berenar.
S’ho passen la mar de bé entrant, sortint i jugant per fora!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari