Dimecres 22 de març: portes obertes a l’institut i Consell d’Alcaldes

Dimecres 21 de març al matí a l’Ajuntament amb reunions diverses i gestions.

IESA les 5 de la tarda anem tota la família a l’institut IES Coster la Torre, que fan jornada de portes obertes. No hi vaig com a autoritat sinó com a mare d’un alumne de 1r d’ESO el proper setembre!
Ho tenen molt ben organitzat, ja que alumnes de 1r de batxillerat fan grups i ens fan de guies per l’institut. Anem passant per les classes on ens expliquen quines són les de 1r d’ESO, el laboratori, aula de música, de projectes, … on els respectius professors amplien la informació. Fa il·lusió trobar-se amb professors coneguts de tenir-hi contacte des de l’Ajuntament, altres perquè són de la Bisbal i l’Albert Borrell. Amb l’Albert vam estudiar junts Empresarials a Reus i ara ja fa uns anys que és professor de matemàtiques i economia a l’institut de la Bisbal. És una gran persona i estic convençuda que també un bon professor!
A les 7 de la tarda hi ha una reunió però no em puc quedar perquè he d’anar al Consell Comarcal. Es queda el Rafel.
Abans de marxar saludo a les voluntàries de l’AMPA que estan a l’entrada, tres bisbalenques i una llorencenca. Agafo la informació per tenir-ho present i fer-nos de l’AMPA.

CCBPA les 7 de la tarda sóc al Consell Comarcal pel Consell d’Alcaldes. Avui ens visita en Miquel Buch, president de l’ACM (Associació Catalana de Municipis) que recórrer el territori per escoltar i copsar quines són les problemàtiques del municipalisme català.
La trobada ha servit per explicar quines funcions i serveis ofereix l’ACM per al món local català. L’Ajuntament de la Bisbal som socis de l’ACM i utilitzem varis serveis com formació i compres agregades que ens surten més econòmiques. És el cas, per exemple, de l’electricitat.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari