Dijous 23 de març: comissió de seguiment d’Aqualia i repartiment de la Torre de Guaita

Avui dijous al matí a l’Ajuntament, entre altres coses per la Comissió de seguiment amb Aqualia.

Bisbal1Aquesta comissió ens reunim una vegada al mes i és una reunió molt important d’on en surten actuacions i informacions primordials per posar-se al dia i per millorar. Dic posar-se al dia perquè en l’anterior legislatura l’única obra important va ser el dipòsit del Priorat que estem pagant tots amb el rebut de l’aigua i poca cosa més. No tenien instaurades reunions periòdiques.
En aquests dos anys s’han fet molts manteniments endarrerits i inversions que feien falta a la majoria de nuclis.
Avui hem comentat una proposta pel proper Ple per actuar abans de tallar el subministrament d’aigua, tenint en compte la nova llei de pobresa energètica però evitant que hi hagi persones que se’n puguin aprofitar.
També hem parlat de les noves tarifes d’aigua, pendents que s’aprovin des de la Comissió de Preus de la Generalitat, de les obres del dipòsit de Can Gordei i de les obres a les canonades del segon polígon de Can Gordei.

TorreGuaitaAvui ja quasi tothom ha rebut la revista municipal Torre de Guaita a casa seva. Quan vam començar la revista, comptàvem treure-la cada dos mesos i més endavant cada tres, però ens trobem que tenim prou temes per omplir-la cada dos mesos. Això és senyal que es fa feina!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari