Dijous 16 de març: junta de govern local

Avui dijous celebrem Junta de Govern Local i vull destacar els dos primers punts, que són el fruit de prop de dos anys de treball.

Bisbal2Contracte menor per reparar el sostre del dipòsit de Can Gordei.
El 2009 es detecta que el dipòsit de Can Gordei presenta deficiències importants al sostre i a les parets.
Aquell any es van arreglar part de les parets però no el sostre i no s’hi va fer res més fins ara.
L’any passat vam fer l’estudi de què s’havia de fer al dipòsit perquè estès en perfectes condicions i ho vam incloure al pressupost 2017.
Ara se substituirà el sostre i es refarà el forjat de bigues i tota l’estructura de formigó es farà nova.
Es preveu fer tota l’obra en 20 dies. Mentre durin les obres hi haurà un dipòsit alternatiu per no deixar sense aigua els veïns i veïnes. L’obra costa 17.639,58€ (sense IVA).

Contractes menors de serveis tècnics per la redacció del projecte d’obra i d’arquitectura tècnica per la construcció d’un local social a la Miralba.
La Miralba no té cap local social. Aprovem el contracte menor per la redacció del projecte d’un local al C/ Gladiol de la Miralba, de 250m2 que constarà d’una sala polivalent, 2 despatxos, lavabos, bar i porxos.
Aquests contractes menors inclouen el projecte bàsic i d’execució, direcció d’obres, …

Aprovació de la pròrroga per gestionar el Casal d’Estiu. El juny de 2016 la Ballaruga va guanyar el concurs per organització i gestió del Casal d’Estiu. Ara aprovem la pròrroga d’aquest contracte pel 2017 pel mateix import (21.822,15€ sense IVA).
El casal funcionarà com l’any passat, començarà el següent dilluns de juny des que acaba l’escola fins el divendres abans de començar el curs al setembre. Els preus i condicions seran les mateixes que el 2016.

Contractes menors per netejar voreres i carrers d’herbes al Priorat, Can Gordei i l’Esplai.
La brigada ja ho ha fet a la Miralba i properament netejarà d’herbes al Papagai, però el Priorat, Can Gordei i l’Esplai són molt extenses i es farà amb dues empreses.

Aprovació dels beneficiaris en les subvencions del menjador.
Aquest any seguim subvencionant una part del tiquet als alumnes de l’escola Ull de vent i de la llar d’infants municipals, sempre que compleixin els requisits.
Després de la convocatòria d’aquestes subvencions, aprovem declarar com a beneficiàries a 75 famílies.
Aprovem declarar una família no beneficiària per presentar la sol·licitud fora de termini i a 12 famílies com a no beneficiàries per ser deutores o per no estar empadronats els pares (sempre que no estiguin separats o divorciats).
A partir de la propera junta de govern s’anirà aprovant el pagament d’aquesta subvenció en funció dels dies que han assistit al menjador escolar.

Aprovació de pagament de les subvencions del transport escolar (178€ en total).
El mes de febrer es van aprovar les famílies beneficiàries d’aquestes subvencions. Són subvencions de part del rebut del transport escolar que ofereix el Consell Comarcal.
A mesura que les famílies beneficiàries paguen  els rebuts, els presenten a l’ajuntament i s’aprova el pagament de la subvenció.
Avui s’aprova el pagament a les 3 famílies beneficiàries que presenten els rebuts.

Aprovació del pagament d’una família desafavorida.
Ja es van aprovar les famílies beneficiàries de les subvencions per famílies desafavorides per llibres escolars. Ara aprovem el pagament d’una família que faltava aportar documentació i que, al presentar-la, s’aproven els 150€ (llibres de l’institut Coster la Torre).

Bona feina feta i a continuar!!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

2 Comments

 1. Ara sí 20 de març de 2017 11:20 am Respon

  La xifre de l’atur de Febrer es de 318 aturats.
  Això son uns 8 aturats menys que el mes de Gener passat. I 68 aturats menys que el mes de Febrer del 2016.
  Es la millor xifre porcentual de les rodalies amb un 2,45 % menys d’atur seguit de Llorenç amb un 2,21% i Albinyana un 0,99% i El Vendrell un 0,64%.
  La reste de localitats properes han vist augmentar
  la xifre d’aturats.

  Bona feina !

Deixa un comentari