Dimecres 8 de març: preparant Ple i junta, tanca publicitària de PDeCAT i canvi de llibre!

Avui dimecres 8 de març, dia de la dona treballadora. Un homenatge a totes les dones que han lluitat per aconseguir els drets que tenim avui les dones d’occident. Hi ha molta feina per fer sobretot en violència de gènere i tot el món no occidental. No ho oblidem i seguim treballant i lluitant!

Matí de reunions i d’encàrrecs al Vendrell. A la tarda amb el secretari hem repassat punts que ja té preparats pel Ple ordinari del 20 de març que hem de convocar la setmana que ve. La majoria dels punts venen de les diferents regidories i altres punts són els obligats per Ple ordinari (aprovar actes anteriors, donar compte dels decrets d’alcaldia i precs i preguntes). La setmana que ve hi ha junta de govern i també em repassat els punts que ja estan preparats o quasi preparats.
VallaDesprés hem rebut una bona notícia: la tanca publicitària que vam encarregar ja està col·locada al camp de futbol municipal.
Joventut Bisbalenca té autorització per posar tanques publicitàries amb anunciants que paguen un tant l’any. És una altra manera de finançar-se.
Nosaltres també hi hem volgut contribuir i per això vam encarregar aquesta tanca.

Aquest vespre començaré llibre nou. Ahir vaig acabar “Martes con mi viejo profesor“, un llibre per llegir i reflexionar i aprendre! Amb el dia a dia anem accelerats i moltes vegades no donem importància ni gaudim de les coses més senzilles i importants i aquest llibre ajuda que ens n’adonem. També parla de la mort i de com ens hi podem preparar. La mort és un tema molt tabú, un tema desagradable per la desconeixença de què hi ha més enllà, però en canvi sabem que tots morirem tant si ho assumim com si no.
Un bon llibre per reflexionar i anar rellegint.

Ara començaré “El caminante peregrino de la libertad” del bisbalenc Julio L. Calderón. No és el llibre que va presentar dissabte passat sinó el primer que va escriure. Ja us explicaré!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari