Dilluns 6 de març: comença el curs d’ortografia catalana i reunions

Comencem el dilluns amb el primer dia del curs d’ortografia catalana.

És un curs destinat a persones que l’entenen i el parlen però que no el saben escriure o que l’escriuen però que tenen molt dubtes a l’hora d’escriure en català. Ha estat tot un èxit d’inscrits! El curs dura tres mesos i es fa al CMC (Centre Municipal de Cultura).

BisbalLa resta del dia ha estat de reunió en reunió: Reunió de grup de treball de l’equip de govern, reunió amb la cap de premsa de varis temes per les properes setmanes i reunió amb l’empresa que ens portarà els processos participatius.
En breu ja us podrem informar d’aquests dos processos que engegarem i que estic convençuda que la Bisbal en traurà molt profit!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari