Dissabte 4 de març: presentació del llibre “Cazador de Almas” i tercera conferència del 20è Cicle de conferències de temàtica castellera a la Societat

Dissabte al migdia l’escriptor local Julio L. Calderón ens presenta el seu llibre “Cazador de almas” al CMC (Centre Municipal de Cultura).

Llibre2El Sr. Calderón és veí de Can Gordei i té dos llibres publicats: “El caminante, peregrino de la libertad” i el que presenta avui “Cazador de almas”. A través de la Judith, regidora de cultura, s’ha organitzat aquesta presentació per donar a conèixer l’obra d’aquest escriptor local.Llibre1
“Cazador de almas” l’autor el descriu com “Versión de terror del caminante peregrino de la libertad. Una historia ficticia de mi febril imaginación.” i en el comentari de l’autor afegeix: “En esta obra conviven claramente con el relato dos conceptos, que son en realidad la base del relato, el del equilibrio y el del libre albedrío, no siendo ese su único valor, el resultado de la lectura de esta Llibre4obra lo viviréis en vuestro día a día”.Llibre3
Després de la presentació, he comprat dos llibres que me’ls ha dedicat, i que començaré quan acabi el que m’estic llegint actualment. Ja us ho explicaré!

castells2A la tarda assisteixo a l’ultima sessió del 20è cicle de conferències de temàtica castellera a la Societat. Avui és una projecció de filmacions castelleres d´en vallenc Lluís Lirón, de les diades castelleres de la Bisbal del 15 d’agost del 1981 i 1982 i de la diada castellera de Santa Úrsula del 1986.castells1
El Sr. Lirón és qui feia les filmacions i venia una estona abans que comencés la diada per filmar els carrers, les majorettes i la banda de cornetes i tambors de la Societat i els gegants de la Societat. He gaudit veient els carrers com abans, els cotxes, la gent, …
Ha estat una bona estona veient la Bisbal i Valls de fa més de 30 anys i de veure els castells d’aquelles diades. M’ha sobtat que les enxanetes eren grans comparat amb els que pugen ara.
Felicitats als organitzadors d’aquest cicle, Salvador Ferré i Josep Anton Ramon i us animo a seguir-ho organitzant per poder gaudir l’any que ve del 21è cicle!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari