Divendres 3 de març: assemblea de l’AMI i presentació de PDeCAT al Baix Penedès

Aquest matí hem marxat la Judith, l’Eva Ma Serramià i jo cap a Palamós per assistir a l’assemblea general de l’AMI (Associació de Municipis per la Independència).

AmiPalamósEns hem trobat amb amics i coneguts d’altres municipis i consells comarcals per escoltar i opinar sobre els diferents punts de l’ordre del dia de l’assemblea.AmiPalamós1
A la cloenda ens ha acompanyat el MH President Carles Puigdemont, que ha comentat que hi haurà referèndum, que és la millor eina perquè poguem decidir i que això és la democràcia.
Realment sembla impossible que se’ns negui una votació, però és el que hi ha!!

AMItots

Sopar3Al vespre anem al sopar de presentació de PDeCAT al Baix Penedès al Xaloquell, amb associats i simpatitzants de la comarca.
Un sopar on ens acompanyen el Conseller d’interior Jordi Jané, el Director del Diari Oficial de la Generalitat (DOGC) Jaume Domingo, el Secretari de Presidència Quim Nin, en Josep Maldonado, els diputats de la Diputació de Tarragona Joan Olivella i Montse Carreras, la presidenta del Consell Comarcal Eva Ma Serramià i alcaldes i alcaldesses i regidors i regidores del Baix Penedès.
Som una comarca molt present en les institucions catalanes i amb un pes molt important en els ajuntaments de la comarca, Consell Comarcal i Diputació.Sopar1
També ens acompanyen l’Olga Navarro presidenta comarcal del partit, el Jaume Casañas president de Federació Penedès i en David Bonvehí Coordinador Organitzatiu de PDeCAT.
Gaudim d’un bon dinar i de molt bona companyia per seguir creixent com a partit i com país, quedant-nos amb el millor de convergència i seguir creixent i treballant. Som un partit municipalista que tenim les persones, el municipi i el país com a prioritat.

Sopar4

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari