Dijous 2 de març: Junta de govern local i bloc dels alumnes de 6è d'”english sep”

Aquest matí, a part de vàries reunions, hem celebrat la Junta de Govern Local.

Una junta amb 17 punts a l’ordre del dia:

– treure a concurs portar el bar de la piscina municipal. Les bases sortiran publicades al BOP (Butlletí Oficial de la Província) de Tarragona i a partir de l’endemà de sortir publicades, ja es podran presentar les sol·licituds. Les bases també estaran publicades al web de l’Ajuntament.

– treure a concurs portar el bar de la Festa Major. Enguany els dies de Festa Major són del dissabte 12 al dimarts 15 d’agost, encara que segurament el 16 i 17 d’agost també hi haurà activitats però el bar estarà obert del 12 al 15 d’agost.

– Seguim amb la revisió de les finques que paguen IBI i no paguen escombraries. Avui hem aprovat donar d’alta a 11 finques del padró d’escombraries.

– Compensar els deutes no tributaris amb Aqualia. L’empresa concessionària ha de pagar cada any un cànon a l’Ajuntament en funció dels m3 d’aigua però del 2011 al 2014 l’Ajuntament no ho va cobrar.
En l’anterior legislatura el regidor Pere Saumoy es va fer un fart de preguntar a cada Ple perquè en els pressupostos no s’incloïa el cobrament d’aquest cànon que són de més de 10.000€ cada any, i no obtenia cap resposta ni per part de l’alcalde, ni per part de la resta dels regidors de l’equip de govern d’ERC, ni per part del secretari.
Ara encara no sabem el motiu pel qual no volien cobrar els 40.000€ que suposava el cànon del 2011 al 2014, però ja ho hem regularitzat.
També teníem factures pendents d’obres fetes per Aqualia que “estaven” al calaix i que l’any passat vam registrar i aprovar. El que hem fet és compensar l’ingrés amb el deute i sumar-li el cànon del 2015.
El resultat final és que  Aqualia ens paga 1.800€ i regularitzem la situació.

– Liquidar el cànon de la concessió del servei d’aigua per aquest 2016 per 10.937,88€. Aquesta quantitat ja era al pressupost.

– Una comunicació en matèria urbanística

– una resolució de comunicació ambiental d’un comerç

– Tres inscripcions al registre d’animals potencialment perillosos

– Dues sol·licituds de talls de carrer per ocupació de la via pública

– Aprovar la baixa d’un alumne al taller de matemàtiques

– Aprovar la concessió de subvencions a 8 alumnes més pel transport escolar

– Aprovar i pagar factures

blocA la tarda amb l’Aniol hem entrat al bloc que han preparat els alumnes de 6è de primària de l’escola Ull de Vent que fan “english sep”. Us animo a entrar-hi, llegir les notícies i a participar-hi amb comentaris!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari