Divendres 24 de febrer: sessió informativa SOC, Pdecat Penedès amb el MHP Puigdemont, carnaval a l’escola i carnaval al Vendrell

El divendres a 2 quarts de 10 del matí, assisteixo a la sessió informativa organitzada pel SOC (Servei d’Ocupació de Catalunya) a l’Eina del Vendrell.

XerradaSocÉs una sessió sobre les prestacions per desocupació i els ajuts que gestiona el SEPE (“Servicio Público de Empleo Estatal”).
Hi assistim tècnics i regidors d’ocupació de la comarca. Les explicacions són molt interessants però més per tècnics que per polítics, perquè són els que es troben en tots els casos possibles al dia a dia. Per mi ha estat interessant per tenir una idea general de quines prestacions i ajuts es gestionen i quines casuístiques hi ha en cada cas.

DinarPdecat1Del Vendrell a l’Ajuntament a fer feina fins que són quarts de dues del migdia, queDinarPdecat2 marxo cap a Sant Sadurní a un dinar del PDeCAT de la Vegueria Penedès amb el Molt Honorable President Puigdemont.
Ens trobem al mirador de les caves, gestionat per Cal Blay, i en aquest dinar tinc el plaer de compartir taula amb alcaldes i alcaldesses de la vegueria: alcaldessa de Canyelles i de Cunit, alcaldes de Llorenç, Sant Jaume, el Pla del Penedès, Font-rubí, Torrelles de Foix, … També ens acompanya el Jaume Casañas, president de Pdecat de la Vegueria Pernedès.
Després del primer plat i de saludar al President Puigdemont, he de marxar cap a la Bisbal.

DinarPdecat3DinarPdecat4DinarPdecat5

CarnavalEscola1Marxo cap a la Bisbal perquè avui divendres de Carnaval, l’escola Ull de Vent fa la seva festa deCarnavalEscola disfresses amb el discurs del Rei Carnestoltes. Aquest discurs va a càrrec de dos alumnes de 6è, un dels quals és l’Aniol i no m’ho puc perdre!
Arribo amb el temps just per sentir-lo i seguir gaudint de la festa que, encara que plou una miqueta, dins al gimnàs de l’escola  els nens i nenes disfressats fan que sigui una gran festa de Carnaval!

CarnavalVendrell1A mitja tarda marxem tota la família al Vendrell per veure la rua de Carnestoltes on hi trobem bisbalencs en les diferents comparses!! N’hi ha més dels que surten a les fotos.

CarnavalVendrell2CarnavalVendrell3CarnavalVendrell4CarnavalVendrell5CarnavalVendrell6

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari