Dissabte 25 de febrer: inauguració camp de futbol Llorenç, contacontes, Carnaval a Can Gordei i sopar de Carnaval a la Societat

Dissabte intens!!

LlorençAl matí, com cada dissabte, a comprar als comerços bisbalencs per tota la setmana. DesprésLlorençMaldonado al migdia cap a Llorenç, convidada pel seu alcalde Jordi Marlés, per la inauguració del camp de futbol de gespa.
Primer a l’Ajuntament i després al camp de futbol, amb el President de la Diputació Josep Poblet, el president de la Federació de futbol de Tarragona Sr. Vives, el director d’esports de la Generalitat a Tarragona Joan Plana, alcaldes, diputats i regidors de la comarca i veïns i veïnes de Llorenç.
Parlant d’esports no pot faltar el Josep Maldonado!

LlorençAlcalde

ContacontesRuthA les 5 de la tarda cap al contacontes a la Biblioteca al CMC (Centre MunicipalContacontesTresa de Cultura) amb la Teresa i la Felissa i l’estrena de la Ruth com a nova voluntària. La Ruth ens ha explicat dos contes, la rateta que escombrava l’escaleta i la caputxeta vermella, i en un moment s’ha posat tot el públic a la butxaca. Felicitats Ruth i benvinguda al Contacontes!ContacontesFelissa
La Teresa i la Felissa ens han explicat un conte cadascuna, dues voluntàries que des del primer dia treballen i preparen contes per explicar a la mainada.

Abans de continuar amb la tarda i vespre de Carnaval, dedico un espai a una persona molt especial que fa cinc anys que ens va deixar: la Margarida. La Margarida és la meva sogra i, tothom qui la va conèixer estarà amb mi que era una gran persona.
És d’aquelles persones que deixen petjada i de qui he aprés molt.

Can GordeiAra continuo amb el Carnaval!
Al vespre la Judith i jo anem al Carnaval de Can Gordei, on organitzen una festa de disfresses amb concurs.
Arribem tot just quan comença i mica en mica es va animant! Quan marxem continua la festa i el concurs de disfresses.

SocietatPereA les deu anem al sopar de la Societat amb ball a continuació. No ens en podem estar deSocietatBall2 fer-nos una foto amb el Pere, regidor d’Hisenda!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari