Diumenge 19 de febrer: cros escolar amb participació d’Smiles for Children i la Bisbal Vertical

Matí de diumenge amb el cros escolar a la Bisbal.

És el segon any que l’escola Ull de Vent i l’IES Coster la Torre organitzen el cros escolar a la Bisbal.
El Consell Esportiu del Consell Comarcal del Baix Penedès organitza el cros escolar comarcal a tots els municipis que el vulguin acollir. Les escoles són qui en fan la difusió i la organització, amb la col·laboració del Consell Esportiu, les AMPA i els Ajuntaments. I també la col·laboració de la Tresa Ma com “speaker”!
A la Bisbal no se celebrava per la nul·la col·laboració de l’equip de govern anterior i el 2016 va ser el primer any.
CrosEscalada1Des de la regidoria d’esports, la Leo parla amb les entitats i enguany hi col·labora la Bisbal Vertical obrint el rocòdrom tot el matí per qui hi vulgui escalar i Smiles for Children que s’instal·len a la plaça de l’església oferint tallers pels nens i nenes.
També s’aconsegueix la col·laboració de comerços de la Bisbal que aporten fruita, coca i aigua pels participants de la cursa.
CrosInflablesCros2
A la Bisbal ha estat tot un èxit, ja que s’han duplicat els inscrits de l’any passat arribant als més de 120 enguany. Aquests només són els participants bisbalencs.
En total han participat més de 550 persones entre nens i nenes i pares i mares que han corregut en família. El temps ha acompanyat fent que fos un matí radiant d’esport, de jocs i de bon ambient!

Cros1Cros3Cros4

CrosCistellaSolidàriaCrosEsventatsA l’anar a la plaça de l’església amb Smiles for Children, he aprofitat per comprar butlletes de la Panera Solidària que organitza Joventut Bisbalenca.
Aquesta panera consta de regals molt atractius i, dels 3€ de cada butlleta, 2€ van a Joventut Bisbalenca i 1€ a Smiles for Children.

Cros5Cros6Cros7

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari