Dissabte 18 de febrer: Consell d’Acció Municipal de PDeCAT, partit de Joventut Bisbalenca i 2na conferència castellera

Els escrits de dissabtes i diumenges els acostumo a posar junts al bloc, però aquest cap de setmana hi ha moltes activitats i fotografies i per això hi ha un escrit de bloc pel dissabte i un pel diumenge.
Sopar
Sopar1El de dissabte el començo amb el divendres al vespre. Aquest és el tercer sopar que fem vàries regidores de PDeCAT de la comarca que quedem de tant en tant per sopar. El divendres vam quedar a Calafell a la Porketa, on vam compartir un bon sopar la Marifé, la Sandra, la Mar, la Judith, la Leo i jo.
Vam parlar i riure molt!

PdecatPapersDissabte al matí a quarts de 9 del matí marxàvem la Judith, el Jordi i l’Ignasi de Llorenç i jo a la constitució del Consell d’Acció Municipal de PDeCAT, al Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat.
Votàvem el president del Consell d’Acció Municipal i a 10 representants d’electes (alcaldes/des i regidors/es) pel Consell Nacional.
Aquest Consell és molt important perquè tant Convergència com ara PDeCAT, som un partit municipalista on la majoria venim de ser regidors i alcaldes dels municipis. És així perquè treballem de baix cap dalt i no de dalt a baix.PdecatPresi
Surt escollit com a president en Marc Solsona, alcalde de Mollerussa. En el seu discurs transmet optimisme, passió pel territori i per treballar pel municipi.
PdecatJordiDesprés escollim els 10 representants entre 14 que es presenten. Nosaltres acompanyem al Jordi Marlés, alcalde de Llorenç, que es presenta tot i que no surt escollit. PdecatMarta
Per cloure l’acte ens parla la Marta Pascal, coordinadora general del partit, i el President Puigdemont.
Marxem cap a casa amb les piles ben carregades per seguir treballant per la Bisbal!

PdecatTots

BisbalencaAl migdia dino de pressa perquè a les 4 del migdia comença el partit de futbol entre el primer equip de Joventut Bisbalenca i Vila-rodona, al camp de Vila-rodona. És un partit excepcional perquè si guanyen queden campions i promocionen.
Un equip entrenat pel bisbalenc Ferran Junqué, amb molts jugadors bisbalencs.
L’emoció i el bon ambient que transmeten es transforma en què molta afició anem a Vila-rodona a veure el partit, des d’un autocar ple fins a molts cotxes particulars. Tots i totes animant l’equip!
Un partit molt emocionant on juguen molt bé però que a la segona part es transforma en derrota.
Acaba el partit i estan tristos i rabiosos per tenir la victòria tant a prop, però  això els farà més forts. Estic molt orgullosa d’aquest equip i aquest club!

CastellsQuan tornem a la Bisbal, la Judith i jo anem a la 2na conferència castellera d’aquest 20è cicle de conferències de temàtica castellera a la Societat.
El Salvador Ferré presenta al conferenciant, en Carles Esteve. El tema és l’estadística i les maneres de valorar els castells. Per mi ,que no entenc d’aquestes valoracions, ha estat una xerrada molt interessant.
A la sala de dalt de la Societat ens hi hem aplegat més de 25 persones per gaudir-ne. He hagut de marxar abans que s’acabés perquè havia d’anar a un sopar a casa d’una amics.

Què més es pot demanar un dissabte??

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari