Dijous 2 de febrer: junta de govern local i una estona a la biblioteca

Dijous dia 2 de febrer dia de la Candelera: “si la candelera plora, l’hivern és fora. Si la candelera riu, l’hivenn és viu”.
Avui hem tingut molta boira, no plora però és com si tingués els ulls entelats de llàgrimes. Suposo que vol dir que l’hivern no és fora!

Aquest migdia hem celebrat Junta de Govern Local. Ahir ja va sortir publicat al BOP l’aprovació definitiva dels pressupostos 2017, sense presentació d’al·legacions, i això vol dir que ja podem aprovar despeses per aquest 2017.

En aquesta junta hem aprovat dos punts importants de subvencions d’ensenyament:

– Subvenció per llibres pel curs 2016/17 de l’escola Ull de Vent i l’institut Coster la Torre, 39 famílies beneficiàries per un total de 6.112,36€. D’aquí 15 dies en resoldrem més, perquè ens falta que arribin justificants i documentació per pagar el 50% de l’escola i el 100% de l’institut a finals de febrer.
En aquesta convocatòria també hi ha una sol·licitud fora de termini i 17 famílies que són deutores (deuen algun impost o taxa de l’ajuntament) i, per tant, no poden ser beneficiàries de la subvenció.

– Subvenció per transport escolar pel curs 2016/17, on se subvenciona el 30% de l’import pagat per les famílies de l’escola Ull de vent que utilitzen el bus escolar.
Són 8 famílies beneficiàries, que se’ls anirà subvencionant aquest 30% a mesura que aportin els rebuts pagats del transport escolar.
Una família és no beneficiària perquè s’ha presentat a la convocatòria però el fill/a no va a l’escola Ull de Vent i 7 famílies que no són beneficiàries perquè són deutores.

Hi havia un altre punt a l’ordre del dia que eren les subvencions a les famílies desafavorides, que l’hem deixat sobre la taula. El motiu és que faltava documentació dins l’expedient. A la propera junta de govern estarà resolt i ja es podrà aprovar la proposta definitiva.

A part d’aquests punts, hem aprovat també obres menors i altres punts.

BibliotecaA la tarda he acompanyat al Magí a la biblioteca. Havia quedat amb quatre companys de classe per repartir una presentació de medi per dilluns.
Ara fan tercer de primària i és un canvi, ja que tenen més deures, controls, treballs, … Un aprenentatge molt important per afrontar tant la primària com la secundària!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari