Dimecres 25 de gener: reunió a l’ACA, calamarsa a la Bisbal, Junta de Govern al Consell Comarcal i indignació amb Renfe

ACAAquest matí agafem el tren a Calafell per anar a Barcelona a una reunió amb l’ACA (Agència Catalana de l’Aigua). Hi anem la Leo, l’arquitecte municipal i jo.
Fa poc més d’un any que ja hi vam anar per parlar de la depuradora de l’Esplai i avui també hem aprofitat per preguntar sobre els tràmits i ajudes per fer un pou nou a l’Esplai, després que l’actual pou s’assequés l’estiu passat.
La reunió ha sigut molt profitosa!

T1T5L’únic que no ha sigut profitós i molt indignant, ha estat la Renfe!
Com que per anar a l’ACA havíem de baixar a Sants i agafar metro, he picat els 3 viatges en una T-10 de 5 zones que ja tenia, però m’he equivocat i he picat els viatges amb una T-10 d’1 zona que ja tenia.
Quan hem baixat a Sants i anàvem per sortir, no s’obria la porta i és quan he vist que m’havia equivocat de bitllet.
Tots tres hem anat a atenció al client per explicar-li que m’havia equivocat de targeta a Calafell, i que ja pagaria la diferència o que em piqués tres viatges en la T-10 de 5 zones. I a partir d’aquí és quan ha començat la indignació de tots tres!
La senyora que ens ha atès ens diu que hem comés frau i que l’Oficina Antifrau ho controla i que està penat. Que hi ha una multa de 100€ per persona però que es converteix en 50€ per persona si pago al comptat al moment.
Li he tornat a explicat l’error i que entenc que no hauria de pagar la multa perquè portava l’altra T-10 de 5 zones i que si no la portés, no podria justificar que m’he equivocat de targeta.
Però ella ens ha tornat a explicar que cometíem frau, que era molt greu i que per sortir havíem de pagar la multa.

Trobo perfecte que es controli però passem d’un extrem a l’altre: aquí frau molt greu sense escoltar justificacions, i si baixes a Calafell o a altres estacions, no has de passar el bitllet per sortir ni et demanen res. Tot això ho resumeixo en indignació! Aquest vespre he presentat queixa a Renfe… Amb el viatge més car de la història a Barcelona, almenys la reunió a l’ACA ha anat molt bé!

Aquesta tarda ha caigut calamarsa a la Bisbal, era petita però en poca estona n’ha caigut molta. Després ja s’ha desfet.
No hem tingut neu com pronosticava el temps i segurament la neu més propera que veurem serà la del Montmell al matí, o ni això.

A la tarda he assistit a la Junta de Govern del Consell Comarcal amb quatre punts a l’ordre del dia. Però a l’acabar ens hem quedat comentant varis temes que tenim sobre la taula.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari