Dimecres 18 de gener: Cunit i la Bisbal

Aquest migdia la Maguy regidora d’ensenyament i jo, juntament amb la tècnica d’ocupació de la Bisbal, hem assistit a una taula rodona de formació i ocupació a Cunit.


CunitEns ha convocat i convidat el Jaume Casañas, regidor de Cunit. A la reunió hi érem varis ajuntaments, representants del departament d’ensenyament, Jove Baix Penedès, el SOC i l’Eina. Una reunió sorprenent perquè des de Cunit ens han plantejat un projecte a llarg termini que crec que serà molt positiu per la comarca.
Felicitats Jaume i SOM Cunit!

Després a l’Ajuntament reunions i feina. Una de les feines ha estat la nova implantació de convocatòria i expedients del gestor de documents. Una nova manera de convocar les juntes i accedir als expedients dels punts de la junta de manera electrònica, sense paper. És al que es tendeix des de l’administració.
Això comporta major transparència, comoditat perquè ho pots consultar des del despatx o des de casa, i un estalvi de paper important!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari