Dissabte 7 de gener: dinar amb amics, tarda al futbol i canvi de look al bloc!

Avui fa cinc anys que es va morir una persona molt especial: l’àvia Carmeta.
L’àvia vivia a casa de sempre i era una dona forta, alegre, optimista i amb molta empenta. Va haver de viure moments molt durs i de tirar endavant una família tota sola, en una època en què no hi havia ajudes socials i que era molt difícil que una dona tirés endavant però ho va aconseguir.
És llei de vida però viu dins nostre per sempre.

Aquest matí a comprar per la Bisbal per la setmana vinent i després a dinar a Calafell amb els amics de l’institut del Rafel. Amb alguns ens anem veient però sempre quedem un dia de les vacances de Nadal per veure’ns tots i compartir dinar i una estona de la tarda.
futbolPer això he arribat a la segona part del partit del Juvenil A de Joventut Bisbalenca amb el Reus Deportiu. Ha perdut el nostre equip però ens han ofert un magnífic espectacle jugant amb el capdavanter de la lliga. Continueu així!

Si us heu fixat, avui estreno canvi de look al bloc! Fa dos anys que els Reis Mags em van regalar aquest bloc amb els colors i el logo de convergència. Ara sóc de PDeCAT i els Reis Mags m’han adaptat la imatge i els colors d’entrada al bloc al nou partit. Un canvi per seguir endavant i treballant per la passió per la Bisbal i per Catalunya!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari