Divendres i dissabte, 30 i 31 de desembre: Prades, Patge i acomiadem el 2016!

PradesDivendres 30 de desembre tenim l’Ajuntament tancat i aprofito el matí per sortir a comprar a la Bisbal. Al migdia anem cap a Prades per dinar i passar la tarda.
A Prades fa més fred però no fa gens d’aire i l’ambient fred és agradable!
Dinem molt bé, després fem un tomb i quan es comença a fer fosc i el fred ja apreta, cap a casa!

PatgeMúsicsDissabte al migdia arriba el Patge Reial a recollir les cartes dels nens i nenes. Per preparar l’arriba del Patge, la brigada municipal munta l’escenari i decoració. Mentrestant la Banda de Jazz de Bellvei va tocant Nadales i els nens i nenes pinten dibuixos per participar al sorteig.Patge1
Prop de la 1 del migdia arriba el Patge Reial en cotxe descapotable. De seguida es forma una cua molt llarga de nens i nenes per entregar la carta.
PatgeSorteigProp de les dues, quan s’acaba la cua, el Patge tria a l’atzar 6 dibuixos.
Els 6 nens o nenes que han fet aquests dibuixos són els que la nit del dia 5 de gener, pujaran al balcó de l’Ajuntament a saludar personalment a ses majestats els Reis d’Orient!

PatgePatgeCua

A la tarda descansem perquè no ens agafi son per la festa de Cap d’Any! Anem a la Societat a sopar i a celebrar el final del 2016 i donar la benvinguda al 2017.
CapAnyCanelonsEns apleguem més de 130 persones a la Societat, assaborint un deliciós sopar preparat perCapAnyCarn l’Ull de Llebre, postres de l’Obrador, vins i caves de la Cooperativa i servit per la Junta de la Societat. Amb unes taules molt ben parades i amb un centre preparat per la Ma Carme i el Joan, que són uns artistes!!CapAnyPostresCapAnyCentreTaulaCapAny1
Després de les campanades i de desitjar-nos un bon any nou, comença el ball molt animat. Nosaltres marxem a un quart de quatre de la matinada però la festa encara continua!

CapAnyCapAnyBall

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari