Dimecres 28 de desembre: llufes, torna l’arquitecte municipal i junta de govern al Consell Comarcal

llufaAvui dia 28 de desembre, dia dels innocents i el Magí de bon matí ja ha retallat unes quantes llufes de paper de diari per portar-les al casal.
Que no es perdin les tradicions!

Després a l’ajuntament he rebut a l’arquitecte municipal, després de l’acceptació de la sentència judicial per la mala gestió de l’equip de govern anterior que ha fet que tots els bisbalencs paguem més de 170.000€ per la decisió mal presa.
Ara tenim un bon professional que ens permetrà engegar projectes municipals!

CCBPA la tarda cap al Consell Comarcal, a l’última junta de govern d’aquest 2016 amb 21 punts a l’ordre del dia. Destaco l’aprovació del conveni de col·laboració amb els ajuntaments de la comarca pel programa Trefo (Treball i ocupació), promogut pel servei públic d’ocupació de Catalunya.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari