24, 25 i 26 de desembre: cine, missa del Gall, representació a l’església, dinar de Nadal, tió, teatre i dia de descans

Dissabte 24 de desembre, vigília de Nadal, al matí de compres per la Bisbal pels àpats d’aquests dies. Per la tarda anem tots quatre al cine a veure “Rogue One”, un episodi d’Star Wars que em pensava que era després de l’últim capítol i resulta que és entre el 3 i el 4.
Ho fa molt complicat el Sr. Lucas!

Després de sopar un pa amb tomàquet, l’Aniol i jo anem a la missa del Gall. Una bona manera de començar el Nadal!

evangeliEl dia de Nadal, a les 11 del matí ja som a l’església per preparar la representació que fan els alumnes de catequesi de comunió i confirmació de la representació de l’evangeli de Nadal. Gràcies a la Maryen i la Ma Montserrat, ja està tot a punt amb tots els detalls per aquesta actuació. A part dels que surten a la fotografia, hi havia molts pastorets i pastoretes que van fer un gran paper.
La representació comença a les 12:00h, mitja hora abans de la missa de Nadal. Els actors i actrius ja demanen tornar-hi l’any que ve!

tióDesprés cap a casa a dinar amb tota la família: sopa amb brossa, ànec, torrons i neules. I fent sobretaula però amb la pressió dels nens de fer cagar el tió!
Un tió que caga per tots i que ens fa passar una bona estona. Però abans de les 5 de la tarda tots fora perquè la Sílvia i el Marc han de ser a les 6 a la Societat per preparar la recta final del teatre del vespre.

teatreA les 10 de la nit ja som a la Societat, a punt per veure “Fuita”, una comèdia preparada per l’elenc teatral de la Societat,  que ens fa passar una molt bona estona amb el Ramon, l’Àngels, l’Otger, l’Arlette i el Marc. I després un fi de festa “tradicional” amb l’Otger, la Núria, el Sergi, el Pau, l’Eli, el Palla, la Vinyet, l’Anna i la Nona.

El dia de Sant Esteve no sortim de casa, dia de tranquil·litat!
Acabo el dia amb el capítol especial de la Riera i, encara que sigui “espoiler”, això que matin l’alcalde… no fa massa gràcia!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari