Dimarts 13 de desembre: convocatòria de Junta Govern, reunió d’ocupació al Consell Comarcal i nou llibre

Dijous que ve hi ha Junta de Govern, això vol dir que avui convoco la Junta amb l’ordre del dia corresponent. No serà l’última de l’any ja que en la propera quinzena en convocarem una altra d’extraordinària per temes que aprovarem abans d’acabar l’any.

Al migdia he assistit, acompanyada de l’Arantzazu, a la reunió d’ocupació convocada pel Consell Comarcal pel tema TREFO. El Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) va obrir la convocatòria 2016 del programa Treball i Formació d’acord amb les línies de subvenció següents:
Línia A: accions d’experiència laboral i accions de formació adreçades a persones en situació d’atur no perceptores de prestació i/o subsidi per desocupació, preferentment més grans de 45 anys (PANP)
Línia B: accions d’experiència laboral i accions de formació adreçades a persones en situació d’atur beneficiàries de la Renda Mínima d’Inserció (PRMI).

Tots els municipis de la comarca, menys Vendrell i Calafell, accedim a aquesta convocatòria a través del Consell Comarcal. Avui ens han convocat a la reunió per explicar-nos quants contractes tindrem per població i quin és el procés a seguir.
A La Bisbal, que estem entre els 3 municipis de la comarca amb més persones que estan a l’atur i no cobren subsidi i que tenim més persones a l’atur que cobren PRMI, ens han concedit 3 persones a contractar. Això vol dir que podrem contractar 3 persones durant 6 mesos i que començaran a finals de gener.
Un dels requisits que han de complir és estar inscrits al SOC, a partir d’aquí el SOC ens passarà llistats amb les persones que compleixen els requisits i durant el mes de gener es farà el procés de selecció. Són contractacions subvencionades per la Generalitat.
La setmana que ve farem la publicitat d’aquest programa. Esperem que ben aviat no estiguem entre els tres primers municipis de la comarca amb aquesta índexs, estem treballant per reduir-ho però encara ens queda molt per fer!

LlibreAquesta tarda he anat a la biblioteca municipal. Ja he acabat el  llibre de “La noia del tren”. Us el recomano, és un thriller que fa patir en alguns moments i que fins a l’última part no preveus el desenllaç. Parla d’amor, inseguretats, pors, solitud, …
Fa goig ara la biblioteca amb estanteries amb novetats i recomanacions! Amb la compra de llibres, subvencions de llibres de la Generalitat i l’Anna a la biblioteca, estem anant per molt bon camí!
He agafat el llibre “Els dies sense glòria” de la Sílvia Alcántara.
De la mateixa autora m’he llegit “Temps de colònia” i vaig gaudir molt, tant de la història com del relat de l’autora.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari