10 i 11 de desembre: futbol per la Marató, dinar familiar, fira de Sta Llúcia a l’Arboç, dinar de PDECAT i Smiles for Children

Dissabte al matí vaig amb la Judith a la Juncosa del Montmell, a veure un partit de Joventut Bisbalenca amb l’equip de la Juncosa, que fan en benefici de la Marató.

JBAl migdia fan un vermut per recaptar fons per la Marató de TV3 que se celebraFutbol diumenge que ve.
Un dissabte assolellat que permet gaudir d’un matí de desembre a la Juncosa sense passar fred, veient com els nens corren i juguen a futbol il·lusionats com si fos un partit de lliga.
Felicito als organitzadors d’aquesta jornada!

Tornem a la Bisbal però marxem tota la família a dinar, un bon dinar amb una companyia immillorable!
Dinem a Cal Barretet, al pantà de Foix. Un restaurant totalment reformat on es menja molt bé. Feia molts anys que no hi anava. És un restaurant que em porta molt bons records perquè és on vam celebrar el dinar de la comunió de la meva germana i meva, fa només trenta-tres anys! i també la del meu germà.
FiraArboçCom que ja érem prop de l’Arboç, aprofitem per passar la tarda a la Fira de Santa Llúcia.FiraArboçMaAngela
La Badalota ja està a punt per la trobada de puntaires de demà. Passegem pel carrer Major, la Rambla, el carrer Hospital i el parc de Santa Llúcia per mirar les paradetes. Hi trobem la bisbalenca Ma Àngela Saumoy fent peces de vidre per joies.
Badem davant les parades de figures de pessebre, tions i ens recorda que només quedem quinze dies per Nadal!

DinarTaulesDiumenge comencem ben aviat a preparar les taules i la logística del dinar del grup de PDECAT de la Bisbal. Dinar tradicional des que fa uns 5 anys que vam començar a organitzar dos dinars anuals.DinarParlaments
Avui ens hem reunit una vuitantena de persones: associats, simpatitzants i veïns i veïnes de la Bisbal per compartir un bon dinar i bona companyia. La Ma Carmen ens ha preparat un segon plat boníssim!!!
DinarJaumeEns han acompanyat el David Godall, alcalde de Bonastre que sempre que pot ve a aquests dinars; la Mar Vázquez del Vendrell que també ve sempre que pot; la Marifé Merchan, regidora d’Albinyana, consellera comarcal i l’anterior presidenta comarcal de convergència; en Jaume Casañas, regidor de Cunit i president de l’executiva de la Federació Penedès i en David Saldoni, alcalde de Sallent i responsable de l’àmbit local de PDECAT.DinarDavid

DinarPolíticsDesprés del dinar hem parlat els regidors explicant temes importants de la Bisbal i després el Jaume i el David ens adreçat adreçat unes paraules que ens carreguen les piles!!
Orgull de poble i orgull de partit!

Quan s’ha acabat el dinar, a recollir i deixar la sala que lloguem, per què quedi ben néta i endreçada.
SmilesPerò la tarda no s’ha acabat aquí, perquè avui la colla que aquesta Festa Major tenia una paradeta on venien manualitats fetes per ells, per recaptar fons per una ONG, han entregat els diners recollits (154€!!) a Smiles for Children.
Segur que coneixeu aquesta ONG que encapçala el Carles Castelló per portar somriures al Nepal.
Va ser una iniciativa d’aquests nois i noies d’onze anys per aportar el seu granet d’arena i poder portar somriures als nens i nenes del Nepal. Solidaris des de petits!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari