Divendres 9 de desembre: Ajuntament, tarda de balnerari i sopar

Matí a l’Ajuntament seguint amb els pressupostos 2017 i altres punts pel Ple ordinari del 19 de desembre.
Un Ple amb punts molt importants, la setmana que ve el convoquem i ja us ho explicaré.

BalneariA la tarda he gaudit del regal d’aniversari (de l’abril!) al Balneari de Comarruga. Hi hem anat la meva germana i jo que hem quedat primer per dinar, després pair-lo passejant pel passeig de Comarruga i acabant al Balneari.
M’hi he estat unes dues hores entre Terma romana i piscina activa, xorro d’aigua (calenta) a pressió i massatge relaxant.
Què més es pot demanar en una tarda de divendres?

Asun1I al vespre a sopar pel comiat/homenatge a l’Assump que el proper mes de gener es jubila després d’anys com a directora a l’escola Ull de Vent.Asun2
L’Assump de “Cal Roig” és una persona propera, cordial i una gran professora i directora.
Per mi és veïna, tutora del Magí, mare de la Maria i l’Eva que vaig tenir al Casal d’Estiu (quan feia de monitora d’elles), amant dels castells i la història.
Asun3Al sopar ens vam reunir professors i professores d’ara i d’altres que estan en altres escoles però que no es van voler perdre aquest sopar.
Felicitats als que el vàreu organitzar i ara Assump ja ho saps: a acabar el camí de Santiago que vas començar fa uns anys amb els Senderistes Bisbalencs, a fer d’àvia i a seguir gaudint de la vida amb el Salvador!

Asun4

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

 

Share

Deixa un comentari