3 i 4 de desembre: aniversari, Ceolpe i fer el pessebre

AniversariComenço per l’aniversari. Dissabte el meu pare fa 69 anys, acabant una dècada per començar-ne una altra!
Tota la família ho hem celebrat sopant al restaurant bisbalenc Ull de Llebre on, com sempre, hem gaudit molt del sopar i del pastís d’aniversari.

CeolpeDiumenge 4 de desembre a quarts de 10 del matí, he anat a Ceolpe a la tradicionalCeolpe1 rosta popular. Cada any Ceolpe convida als consellers i conselleres comarcals a la rosta i jo és el primer any que hi assisteixo, perquè l’any passat ja estàvem en campanya electoral per les generals.
A Ceolpe he coincidit amb altres consellers i conselleres comarcals, saludant al Conseller d’Interior Jordi Jané, al secretari de presidència Quim Nin i al director del 112 Fede Adan.
Hem assaborit un bon esmorzar preparat per “La paella de l’Isma” amb la Cristina i el Pere de Mas Llagostera. Si ho preparen ells és garantia de qualitat!
Després de l’esmorzar han parlat l’alcalde de Llorenç Jordi Marlès, el president de Ceolpe i el Conseller d’Interior.
D’aquí hem visitat les instal·lacions de Ceolpe, una cooperativa de segon grau que agrupa a més de 16 cooperatives. Nosaltres que pertanyem a Cellers Domenys, també en som socis.
Ens hem aplegat moltes persones entre socis i convidats i hem passat un molt bon matí!

PessebrePer la tarda tota la família hem decorat la casa per Nadal: fer el pessebre, l’arbre de Nadal, més ornaments per la casa, … I ara ja estem a punt per rebre el tió, que sempre arriba un dels dies del pont de la Puríssima!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari