Dijous 1 de desembre: Junta de Govern i xerrada sobre els refugiats

Aquest dijous tenim Junta de Govern a les 11 del matí. Una junta amb varis punts on destaco l’aprovació del conveni amb l’ADF Clot de Bou i el pagament i el padró de l’escola municipal de música.

El padró és el llistat que aprovem de rebuts per tot el curs. No l’hem aprovat fins ara perquè el curs va començar a l’octubre i durant el novembre hi ha hagut les matriculacions.
Enguany hi ha 24 alumnes, és el segon any que pugem en alumnes i això per l’aposta cap a la cultura, cap a la música i a la confiança de les famílies cap a l’escola.

OxfamIntermonA les 7 de la tarda he assistit a la xerrada d’Oxfam Intermon “No cal ser allà perOxfamIntermon1 estar al seu costat” sobre els refugiats, a càrrec d’en Josep Ma Solé.
És esgarrifós quan ets conscient de les xifres i dades de gent que ha de fugir de casa seva per conflictes bèl·lics, per fam, … És inadmissible que en el segle que vivim, cada dia morin 25.000€ al món de fam!
Xerrades com la d’avui et fan despertar, et fan sentir que no fem res per evitar-ho i això és bo si serveix perquè ens impliquem una mica més.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari