Dimecres 9 de novembre: Ajuntament, Departament d’ensenyament, Consell Comarcal i record pels dos anys del 9N

Dimecres esventat, el vent de la Bisbal que esgota als collidors d’olives que passen més temps posant pedres damunt les borrasses que fent caure olives!

Al matí he estat a l’Ajuntament amb tres reunions de veïns per diversos temes. Avui he dinat més aviat perquè a la tarda la Maguy, regidora d’ensenyament, i jo teníem reunió amb la directora dels Serveis Territorials d’Ensenyament a Tarragona. Hem parlat de vàries propostes i projectes de futur per la Bisbal on, abans de començar-los, fa falta el vist-i-plau d’ensenyament o que ens informin de quin procés hem de seguir.
Una reunió interessant.

JGLQuan tornàvem de Tarragona m’he quedat al Vendrell, a la Junta de Govern del Consell Comarcal del Baix Penedès. Una junta amb diferents temes d’on destaco un projecte que fa anys que funciona en altres municipis de la comarca i que la Bisbal hi entrem aquest curs. Es tracta del Centre Obert, que és un servei que depèn dels Serveis Socials.
Són unes hores a la setmana on el Consell Comarcal envia professionals a l’escola per fer dues hores durant dos dies a al setmana de reforç a alumnes contemplats a serveis socials, durant tot el curs.
És una bona notícia!

9NI avui acabo amb el record del 9N de fa dos anys. Un dia especial, incert perquè no s’havia fet una consulta com aquesta, incert també perquè no sabíem si hi hauria molta participació o poca i per últim incert perquè no sabíem si se celebraria en un clima de tranquil·litat o hi hauria aldarulls. Recordo que va ser un gran dia amb molta participació, alegria i bon ambient.
La Judith i jo estàvem de voluntàries a la mateixa mesa i vam conèixer al tercer membre de la mesa, el Genís que viu al Papagai.
No el coneixíem fins aquell moment i a partir d’aquell dia ens hem anat veient i parlant de temes municipals i del país!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari