Dimecres 2 de novembre: notícia municipal a TV3 i explicació puntuació concurs idees Poliesportiu Municipal

Quan hi ha un dia de festa entre setmana, queden “dies estranys”. Avui mateix és dimecres però és com un dilluns!

TN ComarquesAquest matí a l’Ajuntament amb gestions vàries i reunions. Al migdia m’han avisat de casa i amics que a TV3 sortia la Bisbal al TN Comarques per la notícia de la sentència de l’arquitecte municipal. Ja ni me’n recordava! Van venir a entrevistar-me de TV3 fa ben bé un mes, també van entrevistar regidors d’ERC que en aquell moment estaven al govern amb el suport del partit (també hi havia un representant del partit amb ells).
Van comentar, els de TV3, que no sabien el dia exacte que ho emetrien.
Encara no ho he vist perquè a TV3 a la carta no surt el TN Comarques d’avui. Suposo que demà ja sortirà i llavors ja posaré l’enllaç aquí.

ConcursIdeesCMCAquesta tarda a les 7 ha tingut lloc un dels últims passos del concurs d’idees del Poliesportiu Municipal.
Aquest concurs d’idees va començar aquest juny amb l’aprovació per unanimitat de les bases. A partir d’aquí s’han seguit tots els passos fins arribar al procés participatiu del 19 d’octubre amb la votació.
Unes setmanes abans els tècnics municipals havien fet les valoracions de les dues idees presentades. Eren valoracions tècniques i aquestes valoracions servien per saber si superaven els 50 punts que posàvem com a mínim per poder ser exposades i, per tant, que poguessin ser votades. Les dues idees van superar els 50 punts.
Avui al CMC hem comentat aquest procés i l’enginyer municipal ha explicat les dues puntuacions.
Ara només queda aprovar per Junta de Govern els dos premiats i ja haurà acabat el concurs d’idees. A partir d’aquí seguirem per treure a concurs la redacció del projecte i després licitar les obres.
No són processos ràpids ni podem fer-ho tot de cop per tema de pressupost, però l’important és començar i crear un bon pla de treball!!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari