Dimarts 25 d’octubre: Start!, Aqualia, pressupostos 2017, concurs d’idees i inici de curs a l’escola de música

Matí de reunions i tarda d’inici del curs de l’escola de música municipal.

A primera hora m’he reunit amb la coordinadora del projecte Start!, iniciat el juny  a la Bisbal, i la tècnica d’ocupació per fer el seguiment d’aquest programa.
Actualment hi ha vuit joves que el segueixen i d’aquests, quatre han iniciat estudis de mòduls o d’acabar la ESO i això és tot un èxit. Aquests joves segueixen tutoritzats pel programa Start. Els altres joves no estudien però segueixen el projecte Start de manera individualitzada.
Ha estat una reunió profitosa per conèixer com està funcionant el programa després de l’estiu.

Després hem tingut comissió de seguiment d’Aqualia amb un representant de l’empresa, dos funcionaris i tres membres de l’equip de govern (Pere, Maguy i jo).
Des de fa més d’un any que fem aquestes reunions mensuals (menys a l’estiu) per anar fent el seguiment del servei, millores i estudiar les diferents propostes.

Bisbal2A l’acabar, hem continuat amb la confecció dels pressupostos 2017 per part de l’equip de govern. El Pere, regidor d’Hisenda, és qui pren nota i qui prepara el pressupost a través de les necessitats i inversions de les diferents regidories, tenint en compte que els recursos són limitats.
La setmana que ve seguirem amb els pressupostos i encara ens quedarà alguna reunió més.

Al migdia m’he reunit els tècnics municipals i el secretari pel dictamen final del concurs d’idees. Com està establert a les bases, el tribunal emet un dictamen amb la puntuació i votació. Hem aprofitat també per preparar la presentació del dimecres 2 de novembre al CMC on explicarem les puntuacions i el resultat final.
En aquest cas és senzill perquè hi ha dues idees i el resultat és clar. Només faltarà aprovar per Junta de Govern els premis d’aquest concurs i ja estarà.
El següent pas és que el tècnics estudiïn la opció guanyadora per preparar les bases tècniques per treure a concurs la confecció del projecte.

Aquesta tarda començava un nou curs a l’escola de música municipal. Un nou curs amb més alumnes, més oferta d’instruments i més professorat. Enguany s’ha tret a concurs la gestió del servei i l’ha guanyat Quart Minvant de Valls, però mantenint el professorat de l’any passat i ampliant-lo. Segon any de creixement de l’escola!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari