Dimarts 18 d’octubre: convocatòria Junta Govern, notícies d’un amic i el circ dels regidors d’ERC

Matí de dimarts de reunions concertades i de preparar els punts i l’ordre del dia de la Junta de Govern Local del dijous 20 d’octubre.
Aquesta Junta tindrà 12 punts, que ja comentaré en el bloc de dijous.

JordiA mig matí ha vingut la Ma Teresa de Sant Jaume amb una notícia que m’ha fet molta il·lusió: ha fet 25 anys de la ordenació de Mn Jordi Díaz. Vam conèixer el Jordi Díaz quan era diaca i s’estava a la parròquia del Vendrell. Venia a la Bisbal al grup de joves de la parròquia on vam fer molta pinya i moltes activitats, entre elles el Casal d’Estiu que va durar més de 15 anys. Segur que molts dels que llegiu el bloc, si sou de la Bisbal, vàreu viure el Casal com a nens, com a pares o com a espectadors del final de curs que organitzàvem a la Plaça.
Tenia 15 anys quan el vaig conèixer i va ser una persona molt important a la meva vida, reforçant valors i aportant punts de vista que m’han ajudat a ser com sóc.
La Ma Teresa m’ha portat un recordatori que va donar Mn Jordi Díaz en la missa de celebració d’aquests 25 anys.
Jo diria que en fa més de 10 que no el veig però, ara que sé que és a Tarragona, ens escaparem un dissabte o diumenge a veure’l!

Vull comentar també un fet ridícul i penós que només buscava el protagonisme, al meu entendre. A les 10 del matí hanBisbal vingut regidors d’ERC per parlar amb mi i jo no els he pogut atendre perquè tenia vàries visites concertades. Li he comentat a l’administrativa que els digués que demanessin hora i ja els atendria demà.
Aquest fet que pot semblar el més habitual i que és normal des del juny de 2015, és surrealista de quan governava ERC a la Bisbal, on mai ens havien atès ni donat hora.
Doncs bé, li han comentat que no marxarien fins que parlessin amb mi. A les 12 del migdia, entre visita i visita, he baixat a l’entrada per saber què volien.
M’han comentat que feia dos dies que sabien que demà hi havia una votació i que ells no tenien cap informació.
Els he dit que el concurs d’idees el vam aprovar per Junta de Govern el 2 de juny i que ells tenen còpia de l’acta on hi ha tota l’explicació. Que ha sortit publicat al BOP Tarragona, en dos números de la revista Torre de Guaita, al web municipal i a  les cartelleres municipals.
Han dit que no és veritat (????!!!) i que volien que jo els hi expliqués els projectes (que no són projectes sinó idees).
Els he convidat a anar al CMC a veure’ls i han dit que no, que volien que els hi expliqués el mateix dimarts al matí.

Com que tenia tot el matí ocupat, els he convidat a demanar hora per demà i que els atendria però ells que no, que havia de ser avui i que es quedarien tancats a l’Ajuntament fins que els atengués.  Total, que he tornat a les visites i ells s’han quedat a baix.

A les 2 del migdia els regidors Sr Rivas i Sra Reina, han pujat al primer pis i han segut a les escales. Anaven trucant a gent per telèfon perquè vinguessin a tancar-se a l’Ajuntament i a fer pressió perquè jo els rebés el mateix dia.
El resultat de totes les trucades (més d’una hora trucant!) ha estat que han convocat dues persones, una de les quals és el marit de la regidora.
Tot i l’èxit de la convocatòria, no han marxat a les 3 del migdia dient que no marxarien ni demanarien hora per demà.

Hem marxat i he trucat als Mossos amb certa vergonya perquè, amb tota la feina que deuen tenir, hagin de venir per un ego pujat d’aquests regidors.
Després que aquests dos regidors parlessin amb els Mossos més de mitja hora, han sortit de l’Ajuntament amb hora per parlar amb mi demà a primera hora. La finalitat de tancar-se a l’Ajuntament era parlar amb mi avui i han sortit contents dient que havien aconseguit parlar amb mi demà…

Dimecres és la votació al concurs d’idees i estic convençuda que serà una jornada democràtica i pacífica, com ens mereixem tots els bisbalencs.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari