15 i 16 d’octubre: Mossos d’Esquadra, bisbalencs a la Fira del Vendrell i gran record del 15 d’octubre de l’any passat

Dissabte al matí marxàvem tota la família per participar en la Jornada de Portes Obertes del cos de Mossos d’Esquadra.

MossosStarWarsUnes jornades dedicades sobretot als nens amb molts tallers i activitats per fer. Mentre fèiem cua per entrar, ens va sorprendre veure el Darth Vader, soldats d’assalt, pilots rebels, soldats de les arenes, General imperial, Kylo Ren i Jedis tots acompanyats d’agents del Mossos d’Esquadra! Els nens van al·lucinar!!MossosGorra
No sabíem què hi feien allà fins que ens van explicar que l’Associació contra el càncer infantil també participava en la jornada de portes obertes, on col·laboraves amb una aportació econòmica per fer-te fotos amb els personatges.Te’ls anaves trobant per tot el recinte!
El primer que vam fer va ser anar a veure un helicòpter dels Mossos, després fer tir en arc, seguit de provar ulleres de realitat virtuals, …
Dins l’edifici hi havien varies tallers on podies construir una gorra de Mosso de cartolina.
Un matí molt distret!

FiraVendrellMaAngelaPer la tarda vam anar tota la família a la tradicional Fira del Vendrell. Primer ensFiraVendrellRaul vam passejar pels estants on vam coincidir amb bisbalencs i bisbalenques que participen de la Fira: la Ma Àngela amb la parada d’artesania, Gies de lloguer turístic amb el Raúl, l’Emma i la Cristina, la Ruth (que en aquell moment no hi era) amb Marykay, el Josep De l’Ull de Llebre amb Terra i Taula, la Cooperativa, l’Eva amb la restauració de mobles (amb la Carmen i una altra bisbalenca redecorant cadires!) i l’Emi i la Rosa Ma fent patchwork.

FiraVendrellJosepFiraVendrellEmiFiraVendrellEvaFiraVendrellCarmen
FiraVendrellDiablesDesprés de visitar els bisbalencs i bisbalenques de la Fira, vam gaudir de la cercavila amb tots els grups deFiraVendrellAguila l’embarcada i altres, una gran cercavila!
Acabada la cercavila vam continuar amb la Fira i després a sopar!

Després d’aquest dissabte tan intens, diumenge de descans i de quedar-se a casa!

Dissabte 15 d’octubre va fer un any que la Judith i jo vam participar en un dels actes institucionals més emocionants: acompanyar al President Mas a declarar. Us convido a rellegir el bloc de fa un any i recordar-ho.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari