Dimecres 5 d’octubre: Mossos, Habitatge, dinar al menjador, reunió d’equip, Consell d’Alcaldes i Junta de Govern al CCBP

Dimecres complert amb temes ben diversos.
Comencem amb reunió amb els Mossos, reunions periòdiques amb els alcaldes de la comarca cada 3 o 4 mesos. Són visites rutinàries i necessàries.

NetejaMiralbaDesprés reunió amb Habitatge de la Generalitat, amb el Sr. Josep Ma Juncosa Responsable del Servei Territorial d’Habitatge de la Generalitat a Tarragona i el Sr. Baptista Capell Director dels Serveis Territorials de Governació, Administracions Públiques i Habitatge a Tarragona. Per part de l’Ajuntament érem el secretari, la Maguy regidora de benestar social, la Leo regidora de Joventut i jo.
Reunió molt interessant perquè hem tractat el tema de les parcel·les urbanes de títol municipal a la Miralba, possibilitats d’habitatge jove i habitatge social.
Ha estat una primera trobada amb molt bona predisposició.

Al migdia l’equip de govern hem anat a dinar al menjador escolar per comprovar in situ la qualitat i el servei. Quan arribàvem l’últim torn es menjava els postres. Hem menjat el mateix menú que tenien els nens i nenes avui: arròs a la cassola i vedella estofada amb verduretes. Jo no sóc massa amant de l’arròs a la cassola i, per tant, no puc opinar, però el segon plat era molt bo.
Realment hem guanyat en qualitat al tenir cuina pròpia!

Aquesta tarda l’hem començat amb reunió de l’equip de treball que fem els dilluns però que aquesta setmana hem traslladat a dimecres. Com que anem sempre de bòlit és un bon moment per posar en comú projectes i novetats de les diferents regidories.

A les 7 de la tarda he marxat cap al Consell Comarcal, on teníem primer Consell d’alcaldes. Avui ens ha acompanyat la Sra.ImatgeCCBP Mercè Garau directora del SOC (Servei d’Ocupació de Catalunya), que ens ha explicat com funciona el servei. Després de l’explicació varis alcaldes i alcaldesses hem demanat la paraula i jo he aprofitat per felicitat el SOC del Baix Penedès, amb el director Sr. Crespo al capdavant. També he comentat a la Sra. Garau que han de tenir més en compte els municipis petits que tenim serveis d’ocupació i que apostem per la ocupació i la formació, ja que moltes de les línies de subvencions per ocupació i formació van dirigides a municipis grans, sense donar opció a municipis com la Bisbal de menys de 5.000 habitants.

Després del Consell d’alcaldes hem tingut Junta de Govern, tractant varis temes i acabant a les 9 del vespre.

Com he comentat al principi, dimecres variat i complert!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari