Divendres 30 de setembre: comença el projecte SKLA de l’IES Coster la Torre i gran notícia del Marc Vidal

Aquest divendres la Maguy, la Leo i jo anem a la reunió convocada per l’institut Coster la Torre per explicar-nos l’inici del projecte SKLA.

Ajuntament1A la reunió hi assisteixen també l’Albert, el director de l’institut, la psicopedagoga que encapçala el projecte i l’Arantzazu, tècnica d’ocupació i joventut que és l’enllaç entre l’institut i l’Ajuntament en l’SKLA.
Ja vaig explicar que havíem aprovat aquest conveni el mes de juliol i ara ja s’ha engegar.
Són 11 joves de 4rt d’ESO que fan pràctiques a l’Ajuntament cada dia durant tot el curs de les 13:00h a les 14:35h. Són alumnes de l’Aula Oberta i aquestes pràctiques formen part de l’ensenyament de l’institut com l’hort, fusteria, …
S’han creat tres grups de treball: administratius, brigada i agents cívics, i els alumnes passaran per tots els grups, cada trimestre canvien de grup de treball.
Si no els heu vist a partir d’ara els veureu dins l’Ajuntament, amb la brigada o d’agents cívics amb campanyes com la de “els gossos i les caques”.
Estic convençuda que el pas per l’Ajuntament serà positiu!

He rebut una notícia que m’ha alegrat el dia. Els que vàreu fer música a l’Escola Municipal de Música fa uns anys, coneixíeu el Marc Vidal que feia de director, gestor i professor de llenguatge i piano. Un jove amant de la música amb un gran futur.
Doncs aquest gran futur comença a tenir les seves recompenses. El Marc m’anuncia que ha guanyat el Premi Internacional Frederic Mompou per haver composat l’obra “Seis piezas Especiosas/Six especious pieces”. Aquest premi és dins el 37è Concurs de joves compositors Premi Internacional Frederic Mompou, de Joventuts Musicals de Barcelona i el Marc competia amb 22 obres més presentades.
Moltes felicitats Marc! Estic convençuda que aconseguiràs tot allò que et proposis i és un honor per la Bisbal que vagis dirigir la nostra escola de música municipal!!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari