Dimecres 28 de setembre: II Jornades comarcals a la Diputació, reunió de treball i Ple al Consell Comarcal

Avui al matí a la Diputació de Tarragona, on presentaven les conclusions de les II Jornades comarcals d’empresa i territori al camp de Tarragona.

Dipu1Avui ens presentaven les conclusions i resultats generals d’aquestes jornades, unaDipu2 presentació genèrica que en les dues properes setmanes presenten a cada comarca, però jo no podia assistir a la presentació de la setmana que ve al Baix Penedès i per això he anat aquest matí a Tarragona.
Dipu3Ha estat interessant i ara cal posar fil a l’agulla per seguir potenciant els nostres punts forts i oportunitats (territori ben situat, turisme, …) iDipu4 treballar per millorar les nostres febleses (infraestructures, energia elèctrica, …).
En aquesta presentació han intervingut la Diputació, la Universitat Rovira i Virgili, els que han dirigit aquestes jornades i Cepta (Confederació Empresarial de la Província de Tarragona).
Ha tancat aquest acte la Directora dels serveis territorials de territori i sostenibilitat Trinitat Castro.

De Tarragona cap a l’Ajuntament. A quarts de 5 de la tarda ens hem reunit l’equip de treball de l’equip de govern (Maguy, Judith i jo i el càrrec de confiança de secretari). Són reunions setmanals on comentem iniciatives i projectes de cada regidoria, punts a aprovar a les juntes de govern, als plens, …
És una molt bona eina per estar tots al corrent de tot i aportar més punts de vista, més solucions, … en definitiva és treballar en equip!

A les vuit del vespre cap al Ple del Consell Comarcal. Un Ple intens amb molts punts a l’ordre del dia, on destaco tres canvis de consellers: dels 30 consellers comarcals al Ple (on hi ha representats la majoria de les forces polítiques comarcals) hem donat la benvinguda a la consellera Sra. Carmina de la CUP, que substitueix el conseller Sr. Arnau; el conseller Sr. Jerónimo del PP que substitueix la consellera Sra Elisabet i la renúncia a conseller del Sr. Miquel de CDC i que el substituirà la Sra. Isabel.
Comento també que hi havien 12 punts a debatre i votar, la resta de punts eren donar compte, i tots s’han aprovat però només dos s’han aprovat per unanimitat.
Del Consell cap a casa a descansar!!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari